Uslovi korišćenja

Pravila korišćenja veb portala svetnamestaja.com

Pravila korišćenja veb portala svetnamestaja.com se odnose na sve sadržaje i podatke (tekstualne, vizuelne i audio materijale , baze podataka, programerski kod) koji su objavljeni na ovoj Internet prezentaciji i važe za sve posetioce sajta.

Samim pristupom veb portalu svetnamestaja.com ili bilo kom njegovom delu ili podsajtovima kao i korišćenjem bilo kog dela veb portala svetnamestaja.com, smatra se da su korisnici upoznati i saglasni sa svim pravilima i uslovima korišćenja.

Vlasnička i autorska prava

Veb portal svetnamestaja.com je u vlasništvu kompanije DOT+ Samim tim kompanija DOT+  polaže sva autorska prava na sadržaj i podatke podatke (tekstualne, vizuelne i audio materijale , baze podataka, programerski kod) koji su dostupni na portalu. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Žigovi

Ime, logo i naziv domena svetnamestaja.com su zaštićene robne marke  - žigovi kompanije svetnamestaja.com  , i ne mogu se reprodukvati ili koristiti bez pismene saglasnosti DOT+ Svako neovlašćeno korišćenje ovih znakova bez saglasnosti nosioca prava predstavlja povredu prava na žig i podložno je krivičnom gonjenju i gradjansko pravnoj zaštiti.

Linkovi na druge web stranice

Veb portal svetnamestaja.com sadrži linkove ka web stranicama izvan ovog portala. Kompanija DOT+  ne snosi odgovornost za sadržinu web stranica izvan svog portala.

Ograničenje odgovornosti

Veb portal svetnamestaja.com se sastoji od vlastitih autorskih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača i linkova na druge web stranice. Sve sadržaje portala svetnamestaja.com posetioci koriste na sopstvenu odgovornost i kompanija DOT+ ne snosi nikakvu odgovornost za štetu nastalu korišćenjem sadržaja objavljenog na portalu svetnamestaja.com

Korisnici

Od korisnika zahtevamo i očekujemo da sve svoje aktivnosti vezane za korišćenje ove internet strane budu u skladu sa zakonima i propisima Republike Srbije. Korišćenjem internet strane svetnamestaja.com od strane korisnika, smatra se da je korisnik saglasan da sva komunikacija i interakcija mora biti u skladu sa ovim Pravilima korišćenja. Korisnici ne smeju putem ove internet strane objavljivati, prenositi ili činiti dostupnim na bilo koji način nikakve materijale čijim sadržajem se krše prava drugih, na primer, sadržaj koji je uvredljiv, klevetnički, koji narušava ili ugrožava privatnost, kao ni materijale nezakonitog sadržaja i forme.
Korisnik ne sme bez prethodnog pismenog odobrenja firme DOT+  objavljivati, prenositi ili činiti dostupnim na bilo koji način sadržaj oglasa, reklame ili ponude bilo čijih proizvoda i usluga, kao ni versku, političku i nekomercijalnu promociju, a posebno ne sme pozivati druge korisnike internet strane svetnamestaja.com da postanu korisnici druge usluge koja je direktna ili indirektna konkurencija firmi DOT+

Zaštita privatnosti

Kompanija DOT+  poštuje privatnost svih posetilaca portala svetnamestaja.com i i neće prikupljati nikakve lične podatke o njima ako korisnici sami to ne dozvole.