Kategorije

Rezbos nameštaj

Rezbos nameštaj

Adresa: 22. decembra I pr. 21/A, Bolec

Mesto: Beograd

Tel: +381 11 8062 885

e-mail: rezbos@hull8648yahoo.com

Web: www.rezbos.rs

REZBOS namestaj se bavi proizvodnjom svih vrsta kreveta i elemenata za krevete, kako za domće, tako i za inostrano tržište. Od 2000 godine smo se specijalizovali za proizvodnju kreveta i ostalog nameštaja za sobe. Firma zapošljava preko 30 radnika koji rade na vrhunskoj opremi i mašinama koje nam omogućavaju da zadovoljimo potrebe i zahteve najprobirljivijih kupaca.

Godišnje se u našoj fabrici napravi preko 15000 kreveta svih vrsta. U našoj ponudi se nalaze kreveti, komode za spavaće sobe, noćni ormarići, ogledala, plakari, dušeci i sobna vrata. U našoj proizvodnji koristimo vrhunske materijale, kao što su bukov pareni masiv, sve vrste furniranih ploča, aluminijumske profile, kao i sve ostale elemente u enterijeru sa kojima će Vaša spavaća soba izgledati moderno, funkcionalno i udobno. U ponudi je veoma širok asortiman završnih nijansi i boja po Vašoj želji.

Rezbos Vam nudi detaljno koncipiran dizajn prostora, kroz sintezu dizajna nameštaja sa jedinstvenim pristupom svakom projektu. Unikatnim dizajnom formiramo prostor koji ne narušava funkciju, fleksibilnost i komfor koji je neophodan korisniku.

Proizvodi

Saloni

REZBOS - Beograd

Urosa Martinovica 21, A blok, Novi Beograd

Beograd

+381 64 111 02

Pitanje za proizvođača