Kategorije

Linea Milanovic

Linea Milanovic

Adresa: Vojislava Ilića 59

Mesto: Beograd

Tel: + 381 11 244 2070

e-mail: sales@hull8650lineamilanovic.com

Web: www.lineamilanovic.com

Prilikom proizvodnje nameštaja u kompaniji Linea Milanović posvećuje se velika pažnja svakom detalju, počev od samog dizajna pa do izrade konačnog proizvoda obzirom da se samo na taj način može dobiti za rezultat nameštaj vrhunskog kvaliteta koji garantuje dugotrajnost i udobnost.

Izrada svakog komada nameštaja počinje na prvom mestu sa procesom dizajna istog koji podrazumeva izradu crteža kojim se definišu sve estetske - proporcionalne i gabaritne karakteristike, kao i definicija materijala i završne obrade u kojoj će se raditi budući komad.

Sam proces proizvodnje počinje odabirom građe prve klase kvaliteta iz kontrolisanih šumskih zasada, procesom adekvatnog skladištenja masiva i sušenja sa poštovanjem pažljivo prilagođenih režima sušenja.

U našoj proizvodnji drvo bukve, kao najzastupljenija drvna vrsta u Srbiji, predstavlja osnov za konstruktivne delove nameštaja pre svega zbog svojih visokih kvalitativnih svojstava i mogućnosti oblikovanja elemenata. Po želji klijenata nameštaj ili njegovi delovi mogu biti izrađeni od punog drveta hrasta, jasena oraha kao i nekih drugih vrsta. Pored punog drveta, prilikom proizvodnje nameštaja koristimo medijapan ploče, kao i ostale kompozitne materijale poslednje generacije.

Specifičnost oblika tradicionalnog stila izrade nameštaja zahteva pažljivu obradu krivolinijskih detalja pri oblikovanju, pripremi i pri samoj završnoj obradi. Detalji nameštaja modernog enterijera traže visoku preciznost krojenja i pripreme za završnu obradu u cilju postizanja urednih i besprekornih spojeva i površina prilikom montaže nameštaja.

Proizvodi

Saloni

Linea Milanovic Salon nameštaja

Vojislava Ilića 59

Beograd

011 244 2070

Pitanje za proizvođača