Kategorije

Eurosalon

Eurosalon

Adresa: Viline Vode b.b.

Mesto: Beograd

Tel: +381 11 2763 226

e-mail: info@hull8651eurosalon.rs

Web: www.eurosalon-fabrika.com

EUROSALON FABRIKA se bavi proizvodnjom pločastog i tapaciranog nameštaja vrhunskog kvaliteta. Inovativna rešenja, inteligentni i fleksibilni sistemi nameštaja, kao i savremeni pristup dizajnu i proizvodnji u skladu sa najnovijim trendovima, samo su deo onoga čime će vas ovaj proizvođač iznenaditi. Može se pohvaliti višegodišnjim iskustvom u istraživanju materijala i tehnologije izrade funkcionalnih, autentičnih predmeta koji anticipiraju kompleksne potrebe korisnika. Kompanija je posebno ponosna na uspešnu saradnju sa Beogradskim Univerzitetom na obučavanju i regrutovanju najtalentovanijih mladih dizajnera i inženjera. Apsolutni komfor proizvoda, doslednost u kvalitetu i usklađenost sa promenljivim zahtevima savremenog tržišta, svrstava ovu kompaniju u vodeće proizvođače nameštaja u čitavom regionu Jugoistočne Evrope, sa velikim potencijalom za dalju ekspanziju. EUROSALON FABRIKA oblikuje životne prostore, ali vodi računa i o životnoj sredini. Čitava proizvodnja fabrike zasniva se na ekološkim principima i materijalima sa sertifikatima FSC i E1.

Visok nivo produktivnosti i kvaliteta zasluga je obučenog i dobro organizovanog kadra u svim segmentima proizvodnje. Profesionalnost zaposlenih omogućava kompletnu uslugu, od ideje do realizacije i montaže. Celokupna proizvodna linija je visoke CNC tehnologije poslednje generacije, a repromaterijal i okovi koji se koriste u izradi, nabavljaju se isključivo od vrhunskih evropskih proivođača, kao sto su: EGGER, Alpi, Dollken, REHAU, Blum, Franke, Volpato, itd.

Proizvodni kapacitet linije iznosi 10 000 m2 ploča mesečno, tapetarije 500 jedinica mesečno, a lakirnice 10 000 m2 godišnje. Standardni kuhinjski i kancelarijski nameštaj zauzima 70% ukupne proizvodnje pločastog nameštaja, dok je ostatak kapaciteta zaposlen u poslovima opremanja.

Sedište kompanije kao i proizvodnja i logistički centar nalazi se u Beogradu, Srbija.

Proizvodi

Saloni

Eurosalon - Čačak - Techno Shop

Bulevar Oslobodilaca br.78G

Čačak

032 330 265

Eurosalon Prodavnica - Kragujevac

Kneza Mihaila BB

Kragujevac

034 355 193

Eurosalon Prodavnica - Niš

Obrenovićeva br.42

Niš

018 242 446

Eurosalon Prodavnica - Novi Pazar

Stefana Nemanje br.26

Novi Pazar

020 323 200

Eurosalon Salon 3 - Beograd

Viline vode

Beograd

011 2763 226

Eurosalon SALON S - Novi Sad

Vojvode Stepe 36

Novi Sad

021 66 12 792

Pitanje za proizvođača