Kategorije

Emmezeta Nameštaj

Emmezeta Nameštaj

Adresa: Partizanske avijacije 2a

Mesto: Beograd

Tel: 011 22 59 211

e-mail: info@hull8675emmezeta.rs

Web: www.emmezeta.rs

Emmezeta je prodavnica za opremanje vaše kuće. Na jednom mestu čeka vas nameštaj, multimedija, bela tehnika i dekoracija po niskim cenama svaki dan!

Emmezeta je specifičan maloprodajni lanac trgovina u svetu poznat kao "Discount Department Store". Revolucionarna i konkurentna formula Emmezete može da se izrazi ovako: velika i atraktivna ponuda uz izuzetnu pogodnost.

Osnovna odlika Emmezete je širina asortimana koji se sastoji od nameštaja, dekoracije i predmeta za sređivanje kuće, elektronike i bele tehnike.

Osim širinom asortimana, Emmezetu odlikuje i odlična kombinacija modernog dizajna i kvaliteta po Niskim cenama svakog dana, šta je i zvanični slogan kompanije od 2008.

Celokupni asortiman koji se može naći u ponudi Emmezete prolazi stroga testiranja kvaliteta. Kvalitet i bezbednost proizvoda čine osnovu na kojoj se gradi dugoročan odnos s kupcima. Emmezeta kao i matični koncern posluju po posebnom etičkom kodeksu koji, osim ostalih elemenata, propisuje i standarde nabavke roba u smislu isključenosti dečjeg rada i sličnih devijantnih pojava, koje se pojavljuju u nekim zemljama kao baza proizvodnje zbog niske cene rada.

Proizvodi

Saloni

Kika - Beograd

Partizanske avijacije 2a

Beograd - Novi Beograd

011/2259-211

Kika nameštaj d.o.o. - Beograd

Partizanske avijacije 2a

Beograd

+381 11 22 59-2

Pitanje za proizvođača