Kategorije

Delight

Delight

Adresa: Omladinskih brigada 88b

Mesto: Beograd

Tel: +381 11 4149200

e-mail: office.beograd@hull8712delightoffice.com

Web: www.delight.rs

Delight Office Solution je kompanija specijalizovana za opremanje, dizajn i projektovanje poslovnih enterijera, kao i izvođenje završnih radova u građevinarstvu. Sa kancelarijama u Sloveniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Srbiji i Makedoniji nastojimo da pružimo isti nivo usluge i podrške u celom regionu.

Kompanija je osnovana pre više od jedne decenije i od tada konstantno unapređuje svoju ponudu proizvoda i usluga, da bi danas bila kompanija koja može da ponudi kreativno, praktično i isplativo rešenje svojim klijentima, od najmanjih porudžbina do najvećih projekata. Kompletno rešenje za kancelarijski prostor je postao sinonim za kompaniju Delight.

Svi ovi elementi predstavljaju našu posvećenost i odlučnost da budemo vodeća kompanija koja pre svega nudi znanje i iskustvo u opremanju poslovnih enterijera, kako bismo mogli da kreiramo radni prostor budućnosti.

Kompanija Delight je zahvaljujući konstantnim unapređenjem organizacione strukture, menadžmenta, poslovnog software-a kao i svim aspektima poslovanja postala nosilac ISO 9001:2008 setifikata za sistem upravljanja menadžmentom organizacije.

Proizvodi

Saloni

Delight - Beograd - Novi Beograd

Omladinskih brigada 88a, Beograd

Beograd - Novi Beograd

+381 11 414 92

Pitanje za proizvođača