Kategorije

Blažeks nameštaj

Blažeks nameštaj

Adresa: Bosanska 63

Mesto: Kragujevac

Tel: 034/300 895

e-mail: office@hull8653blazeks.rs

Web: www.blazeks.rs

Blažeks nameštaj. Preduzeće Blažeks osnovano je 1990. godine kao porodična manufaktura. U XXI vek Blažeks ulazi kao savremena kompanija čija je osnovna delatnost proizvodnja kancelarijskog i poslovnog nameštaja. Dosadašnja statistika govori da je Blažeks proizveo više od 400.000 stolica, opremio više od 4.000 kancelarija i više od 100 dvorana.

Poslovni uspeh se ne meri samo konkurentnim proizvodom i uslugom, nego i inovativnim razmišljanjem i poznavanjem tržišta. Upravo zbog toga, zadovoljstvo nam je da predstavimo potpuno novu liniju vrhunskih radnih i konferencijskih stolova sa metalnim stranicama, modernog dizajna, kao i radnih kabineta.

Brend Blažeks kao znak dobrog kvaliteta spaja vrednosti koje naši klijenti uveliko prepoznaju u proizvodnom asortimanu radnih i konferencijskih stolova i kaseta, administrativnih ormana i različitih polica u kombinaciji sa radnim stolovima i svega onoga što je neophodno u izgradnji poslovnog ambijenta. Ergonomski oblici i evropski dizajn naših fotelja učiniće vaše radne sate prijatnijim, a samu atmosferu učinićete sopstvenim izborom: toplinu klasičnog kancelarijskog prostora ili duh modernog i futurističkog.

I upravo taj novi, moderan svet zadao nam je nove zadatke. Potreba za potpunim iskorištavanjem raspoloživog prostora dovela nas je do novog domaćeg proizvoda – teleskopskih/sklapajućih tribina za sportske dvorane, atestiranih na Mašinskom fakultetu u Beogradu.

Naši proizvodni kapaciteti zadovoljavaju potrebe najzahtevnijih klijenata, što uključuje i opremanje velikih prostora: skupštinskih sala, univerzitetskih centara, amfiteatara, bioskopa i sportskih dvorana, škola, medicinskih ustanova, ugostiteljskih objekata, show room prostorija i drugih javnih objekata.

Uslugu smo obogatili i ulaganjem u ljudske resurse, te smo angažovali priznate stručnjake koji se mogu pohvaliti višestrukim nagradama za dizajn kancelarijskog nameštaja.

Svi naši proizvodi su atestirani od strane Instituta za ispitivanje nameštaja pri ovlašćenom Šumarskom fakultetu u Beogradu. Vrhunac našeg zalaganja predstavlja međunarodni sertifikati o sistemu upravljanja kvalitetom, shodno standardu ISO 9001:2008. Nedavno smo sertifikovali i sisteme menadžmenta u skladu sa međunarodnim standardima za upravljanje zaštitom životne sredine ISO 14001 i zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu OHSAS 18001.

Proizvodi

Saloni

Blažeks - Beograd

Antifašističke borbe 30

Beograd-Zemun

011/3739-392

Blažeks - Kragujevac

Avalska bb

Kragujevac

034/300 895

Pitanje za proizvođača