Kategorije

ANTARES STOLICE doo

ANTARES STOLICE doo

Adresa: Antifašističke Borbe 23Đ

Mesto: Beograd

Tel: +381 11 31 21 315

e-mail: office@hull8705antares-stolice.com

Web: www.antares-stolice.com

ANTARES GROUP je jedan od najvećih proizvođača kancelarijskih stolica u centralnoj i istočnoj evropi. Svoju Proizvodnju obavlja u šest pogona u evropi, u saradnji sa više od 3000 profesionalnih partnera, i sa više miliona prodatih stolica u regionu godišnje.

Osnovna delatnost je proizvodnja i veleprodaja kancelarijskog nameštaja za sedenje, prvenstveno kancelarijskih stolica Preduzeće ANTARES STOLICE D.O.O. je osnovano 2008. godine u Senti kao najnoviji član poslovne grupacije ANTARES INTERNATIONAL GROUP, koja ima višedecenijsko iskustvo u proizvodnji i dizajniranju kancelarijskih stolica. Nudimo širok spektar različitih modela od direktorskih fotelja, preko daktilo i dečjih stolica pa sve do konferencijskih stolica.

Idealno rešenje su naše stolice za profesionalne korisnike. namenjene su onima koji očekuju najviše u pogledu dizajna, ergonomije i funkcija. Naše Kolekcije karakteriše moderni italijanski stil i udobnost sa garancijom od dve godine. Najbolji izbor, ukoliko hoćete pouzdanu, kvalitetnu stolicu sa klasičnim dizajnom uz povoljnu cenu. Mnogi su se već uverili da naše stolice pored estetskog izgleda svojim funkcijama dugoročno opslužuju korisnike u svakodnevnom životu.

Proizvodi

Saloni

ANTARES STOLICE d.o.o. - Beograd

Antifašističke Borbe 23Đ

Beograd

011 63 03 962

Pitanje za proizvođača