Kategorije

Alto Šimšić d.o.o. nameštaj

Alto Šimšić d.o.o. nameštaj

Adresa: Višnjička 93

Mesto: Beograd

Tel: +381 11 41 42 600

e-mail: office@hull8695simsic.rs

Web: www.simsic.rs

Dugi niz godina se bavimo proizvodnjom i prodajom modernog nameštaja po svetskim standardnima, željama i potrebama savremenog čoveka. Nameštaj se pretežno izrađuje od masiva - punog drveta u kombinaciji sa MDF i univerom. U našem proizvodnom programu se nalaze: kreveti, noćni stočići, kuhinje, komode, vrata i američki klizni ugradni plakari prilikom čije izrade se koriste najkvalitetniji nemački okovi HETTICH. Za površinsku obradu nameštaja koristimo poliuretanske, vodene i akrilne boje i lakove.

Pored širokog proizvodnog programa u ponudi nam se nalaze i visokokvalitetne italijanske trpezarijske solice i stolovi. Izuzetno velika ponuda dušeka italijanskih DORMEO i austrijskih OPTIMO i latofleks podloga austrijskog proizvodjača OPTIMO.

U našem salonu nameštaja možete odabrati i najkvalitetniji italijanski Bassano® parket od punog drveta. Separator

Dizajn enterijera i poslovnog prostora

Dobar dizajn uvek počinje analizom prostora. Upitajte bilo kojeg dizajnera enterijera, i on ili ona će Vam reći da pažljivo ispitate prostor - uključujući njegovu veličinu, oblik, strukturu i namenu pre nego što razmislite o bojama, materijalu, tepisima ili o bilo kakvom drugom nameštaju koji bi mogao postati deo plana o uredjenju.

Ovaj deo pomoći će Vam da razumete konceptualnu prirodu prostora i objasniti kako da ispitate Vaš sopstveni prostor tako da možete iskoristiti njegove zadovoljavajuće fizičke karakteristike i umanjiti njegova manje atraktivna obeležja.

Proizvodi

Saloni

Salon nameštaja Alto - Beograd

Gavrila Principa 63

Beograd

011 6646 831

Pitanje za proizvođača