Kategorije

All4Home nameštaj

All4Home nameštaj

Adresa: Bulevar Nikole Tesle 48

Mesto: Beograd

Tel: + 381 11 26 08 608

e-mail: office@hull8676all4home.rs

Web: www.all4home.rs

Preduzeće je osnovano 1989. godine, sa sedištem u Beogradu, i danas ima 40 zaposlenih. Inženjering servis poseduje svoj centralni magacin u Novoj Pazovi, sopstveni vozni park i lanac maloprodajnih objekata poznat pod imenom “ALL4HOME“ u Beogradu i Novoj Pazovi

“ALL4HOME“ saloni su prepoznatljivi po svom jedinstvenom visokostilskom uređenju, izvanrednoj ponudi i kvalitetu usluge i povoljnim cenama.

Vođen idejom da je potrošač na prvom mestu, Inženjering servis se postarao da svojim kupcima obezbedi širok asortiman programa gradjevinske stolarije, kako iz uvoza tako i domaćih proizvodjača, i sve to po jako pristupačnim cenama.

Inženjering servis d.o.o. je generalni zastupnik i distributer renomiranih nemačkih proizvodjača Meeth Fenster i RORO Turen&Fenster za teritoriju Republike Srbije, čiji se programi Alu-PVC i PVC stolarije sa velikim uspehom prodaju više decenija u zemljama širom Evrope.

"Fagus" Banja Luka, jedan od vodećih proizvodjača drvene stolarije iz BIH, sa svojim programom drvene stolarije izrađene od lameliranog drveta, je takođe veoma prisutan sa širokim asortimanom proizvoda u našim “ALL4HOME” maloprodajnim objektima.

Renomirani svetski proitvođači građevinske stolarije REHAU, GEALAN, ALUMIL i VELUX iz domena krovnih prozora, domaći proizvođači sobnih vrata, vodeći domaći proizvodjači kupatilskog nameštaja dopunjuju naš prodajni asortiman i čine ga jedinstvenim po pitanju izbora i cena.

Svi proizvodi iz našeg prodajnog asortimana su atestirani i poseduju sertifikate o potvrdi kvaliteta. Dostava kupljenih proizvoda u kratkom vremenskom periodu, mogućnost ugradnje, garancija i obezbedjen servis posle garantnog roka za sve naše proizvode su ono po čemu smo prepoznatljivi na teritoriji cele Republike Srbije.

Proizvodi

Saloni

All4Home salon - Beograd - Petlovo brdo

Gočka 47a (ULAZ SA IBARSKE MAGISTRALE)

Beograd

011 2346 789

Prodajni salon - Novi Beograd - Zemun

Karadjordjev trg 1

Zemun

011 2104 999

Prodajni salon All4Home - Nova Pazova

Industrijska zona bb

Nova Pazova

022 328 086

Pitanje za proizvođača