Kategorije

Al-Punto Natura Akvarijumi

Al-Punto Natura Akvarijumi

Adresa: Milenka Vesnića 3

Mesto: Beograd

Tel: 011 26 60 843

e-mail: aquaria@hull8722aquaria.co.rs

Web: www.aquaria.co.rs

Preduzeće "AL PUNTO natura design", kao pravno lice posluje od 2007. godine. Pre osnivanja, menadžment i najuži tim ljudi, poslovao je kao odeljenje firme "AL GROSSO", poznate distributerske konditorske kuće.

Vreme i pozicija na tržištu, zahtevali su drgačiji pristup, gradjenje sopstvenih referenci i boniteta i fokusiranje na specificno tržište u oblasti PET industrije, vodenih aranžmana, akvarijuma, fontana, vodenih zidova, japanskih vrtova...

Ovo je delatnost sa veoma širokim spektrom mogućih usluga, proizvoda i akcija, tako da potencijalni klijenti mogu biti svi tipovi firmi, lekarske ordinacije, hoteli, restorani, opštine, bolnice, privatni objekti, stanovi, kuće, bašte...

Cilj delovanja je proširiti ideju približavanja prirodi, uživanja u njoj i korišćenje segmenata prirode ( akvarijum, terarijum, garden pond sa japanskim šaranima ) da bi se oplemenio prostor, unelo živosti i prirodni ambijent u okruženje ljudi.Stres je veliki problem modernog društva a boravak u blizini ovakvih prirodnih aranžmana, dokazano umanjuje stres i preporučuje se od strane svetskih stručnjaka.

Prednost na tržištu je, što u našem poslovnom svetu ne postoji ozbiljna firma koja se bavi prirodnim aranžmanima, i uz to poseduje sve segmente potrebne klijentima: projektovanje, izvodjenje, održavanje i edukacija.

U okviru preduzeća postoji i izložbeno - prodajni salon u GARDEN centru na Vidikovcu gde klijenti mogu videti kako ti aranžmani izgledaju uživo kao i veliki broj najrazličitijih životinjica, ribica, kornjača, paukova, gmizavaca, morskih riba i korala. U salonu se mogu dobiti sve informacije potrebne za funkcionisanje ovih aranžmana, životinjica kao i hranu i opremu za njih.

Saloni

AL Punto Akvarijumi - Beograd

Milenka Vesnića 3

Beograd

011 26 60 843

Pitanje za proizvođača