Fotelja za dvorane/bioskope NeraFotelja za dvorane/bioskope Nera
Fotelja za dvorane/bioskope Nera
Stolice za dvorane/bioskope
Cena nije dostupna
Dimenzije: 98 x 62 x 70 cm
Kataloški broj: Nera
Ocena: 0 (0 glasova)
Opis:

Fotelja NERA je namenjena za opremanje bioskopskih sala, pozorišta, skupštinskih sala i dvorana.Sastoji se od anatomski oblikovanog poliuretanskog sedišta i naslona u koje su uliveni noseći čelični kosturi, i rukonaslona od medijapana i jelovog drveta. Nosač fotelje se sastoji od čeličnog pravo ugaonog profila preseka 70x30x2 mm, za koji je zavarena stopa za vezivanje sedišta za pod, nosač sedišta i ploča za vezivanje naslona.

Naslon za ruku, stilski i ergonomski oblikovan, izrađen je od presovanog laminata i pričvršćen je za bočne stranice koje su izradjene od drveta. Nosač sedišta je plastificiran elektrostatičkim prahom. Sedište, naslon i bočne stranice su obložene štofom, eko kožom, kožom. Opciono, fotelja se izrađuje sa sklapajućim stočićem/podlogom za pisanje.
Sklopovi sedišta, naslona, rukonaslona i nosača fotelje su spojeni montažno-demontažnom vezom uz korišćenje vijaka i navrtki.
Sedište fotelje je u radnom položaju pod uglom od 4st. u odnosu na horizontalnu ravan a u slobodnom stanju se podiže sopstvenom težinom u uspravan položaj. Naslon fotelje je izveden sa podešavanjem ugla oslanjanja ledja od 8 do 13st.
Poliuretanska pena, štof, eko koža i koža zadovoljavaju propise u pogledu samogašenja i nezapaljivosti prema važećim evropskim standardima.
Proizvođač:
Blažeks doo

Adresa: Aleksandra Dupčeka 5p, 11000 Beograd
Tel: +381 (0) 11/ 2198 34
Web: www.blazeks.rs
Pitajte proizvodjača:
Vaše ime: *
Vaša e-mail adresa: *
Naslov poruke: *
E-mail proizvođača
Tekst poruke: *Ne možes pročitati kod?
Klikni ovde za osveženje
Gde kupiti:
Ovde mozete kupiti PRIKAZANI proizvod:
 
Blažeks Beograd

Adresa:Aleksandra Dupčeka 5p
Mesto: Beograd-Zemun
Tel:+381 (0) 11/ 2198 345
Web: www.blazeks.rs
Blažeks Kragujevac

Adresa:Avalska bb
Mesto: Kragujevac
Tel:+381 (0) 34/ 300 895
Web: www.blazeks.rs
 
1 od 1
 


SvetNamestaja.com je internet portal informativnog karaktera na kome su prezentovani proizvodi kako proizvodjaca namestaja iz Srbije tako i uvoznika. Detaljni opisi, slike, cene, dimenzije i prodajni saloni svih proizvoda prikazani su na portalu SvetNamestaja.com. Na portalu SvetNamestaja.com mozete naci namestaj za Dnevne Sobe (Garniture, Fotelje, Komode, Police...), namestaj za Spavace Sobe (kreveti, duseci, garderoberi, komode, nocni ormarici), namestaj za Decije Sobe (krevetci za bebe, decije sobe kompleti, deciji kreveti, posteljina za bebe), namestaj za opremenje Trpezarija (trpezarijske stolice, trpezarijski stolovi, trpezarijski ormani), namestaj za opremanje Kuhinja (kuhinje, bela tehnika, kuhinjski elementi), namestaj za opremanje Kupatila (kade i hidromasazne kade, tus kabine, sanitarija, saune), namestaj za opremanje Kancelarije (kancelarijski stlovi, kancelarijske stolice, opremana za kancelarije, kancelarije kompleti). Mozete naci namestaj za Baste i terase, Stepenista, Ograde, Bela tehnika, Masazne fotelje, Masazeri, Trenazeri i jos mnogo toga. Sav materijal na portalu SvetNamestaja.com je preuzet od strane Proizvodjaca namestaja, Uvoznika ili Prodajnih salona. SvetNamestaja.com ne odgovara za tacnost podataka koji se nalazi na portalu. Sav materijal koji se kopira sa portala SvetNamestaja.com i koristi u bilo koje svrhe je kaznjivo zakonom.


Top Kategorije Namestaja:

dnevne sobe    spavace sobe     kuhinje     trpezarije
Dnevne Sobe                   Spavaće Sobe                  Kuhinje                                 Trpezarije

Moj dom