Pivot vrata za tuš kabine 1000mm 501 DesignPivot vrata za tuš kabine 1000mm 501 Design
Pivot vrata za tuš kabine 1000mm 501 Design
Tuš vrata
73.986,00 RSD
cena sa uračunatim PDV-om
Dimenzije: Visina kabine 1900 mm
Kataloški broj: 510952.087.321
Ocena: 0 (0 glasova)
Opis:

Vrata za tuš kabine Huppe izuzetnog kvaliteta
Četvrtasta osnova tuš kabine
Kombinovana sklapajuća-pivot vrata
Ukupna širina vrata je 1000mm
Instalaciona dimenzija kabine iznosi 985-1000mm (ukoliko se radi o vratima od zida do zida onda je instalaciona dimenzija kabine 985-1015mm)
Širina ulaza u kabinu je 860mm (ukoliko tuš kabina ima dvoja vrata i ulaz je iz ugla, onda širina ulaza u kabinu iznosi 1240mm)
Montaža vrata u levu ili desnu stranu
Obostano otvaranje vrata
Boja profila matt silver
Panel je čisto staklo, a može biti i intimno staklo kao na slici (dodatno se naplaćuje)
Visina iznosi 1900mm, ista tuš kabina visine 2000mm košta 814.20 €)
Postoji mogućnost izrade po meri (Širina može biti 500-1250mm; Visina može biti 1400-2000mm; Boja profila može biti matt silver, bela, high-gloss silver; Možete izabrati sledeću vrstu panela: čisto staklo, čisto staklo anti-plaque, intimno staklo, intimno anti-plaque; Cene variraju u zavisnosti od izbora boje profila i vrste panela)
Proizvođač:
AquaBoutique

Adresa: Bulevar Oslobođenja 43
Tel: 011 344 9550
Web: www.akvabutik.com
Pitajte proizvodjača:
Vaše ime: *
Vaša e-mail adresa: *
Naslov poruke: *
E-mail proizvođača
Tekst poruke: *Ne možes pročitati kod?
Klikni ovde za osveženje
Gde kupiti:
Ovde mozete kupiti PRIKAZANI proizvod:
 
AquaBoutique

Adresa:Bulevar Oslobođenja (bivši Bulevar JNA), broj 43
Mesto: Beograd
Tel:011 344 9550
Web: www.akvabutik.com
 
1 od 1
 


SvetNamestaja.com je internet portal informativnog karaktera na kome su prezentovani proizvodi kako proizvodjaca namestaja iz Srbije tako i uvoznika. Detaljni opisi, slike, cene, dimenzije i prodajni saloni svih proizvoda prikazani su na portalu SvetNamestaja.com. Na portalu SvetNamestaja.com mozete naci namestaj za Dnevne Sobe (Garniture, Fotelje, Komode, Police...), namestaj za Spavace Sobe (kreveti, duseci, garderoberi, komode, nocni ormarici), namestaj za Decije Sobe (krevetci za bebe, decije sobe kompleti, deciji kreveti, posteljina za bebe), namestaj za opremenje Trpezarija (trpezarijske stolice, trpezarijski stolovi, trpezarijski ormani), namestaj za opremanje Kuhinja (kuhinje, bela tehnika, kuhinjski elementi), namestaj za opremanje Kupatila (kade i hidromasazne kade, tus kabine, sanitarija, saune), namestaj za opremanje Kancelarije (kancelarijski stlovi, kancelarijske stolice, opremana za kancelarije, kancelarije kompleti). Mozete naci namestaj za Baste i terase, Stepenista, Ograde, Bela tehnika, Masazne fotelje, Masazeri, Trenazeri i jos mnogo toga. Sav materijal na portalu SvetNamestaja.com je preuzet od strane Proizvodjaca namestaja, Uvoznika ili Prodajnih salona. SvetNamestaja.com ne odgovara za tacnost podataka koji se nalazi na portalu. Sav materijal koji se kopira sa portala SvetNamestaja.com i koristi u bilo koje svrhe je kaznjivo zakonom.


Top Kategorije Namestaja:

dnevne sobe    spavace sobe     kuhinje     trpezarije
Dnevne Sobe                   Spavaće Sobe                  Kuhinje                                 Trpezarije

Moj dom