Nova Kuhinja
Nova Kuhinja

KuhinjeOcena: 0 (0 glasova)

Opis:
Nema doma bez kuhinje. Na našim prostorima kuhinja se tretira kao čisto funkcionalna prostorija u kojoj retko ko ostane duže nego što mora. Pri tome se mnoge kuhinje mogu isplanirati tako da provodimo rado vreme u njima.

Planiranje nove kuhinje možemo uporediti sa kuvanjem nekog dobrog jela. U oba slučaja Vam predlažemo da date odgovore na nekoliko sličnih pitanja: * Kome je namenjeno? * Za koliko osoba ? * Koji su osnovni sastojci? * Kako se uklapaju u celinu? * Pa na kraju i što da ne: “Koliko će nas to sve koštati?” Za početak, napravite spisak opreme koju biste želeli imati. U zadnje vreme usled inovacija na tržištu i prateći sve tehnološke inovacije, pojavilo se dosta novih uređaja koji dodatno olakšavaju kuvanje i ostale domaćinske poslove.

Kombinovani plinski i električni šporeti domaćicama pomažu u slučaju nestanka gasa ili električne struje, mikseri i razne seckalice sa velikim brojem funkcija olakšavaju i ubrzavaju pripremanje hrane, a moderne mašine za pranje sudova su jedne od najomiljenijih tehničkih inovacija koje predstavljaju san skoro svake domaćice u kuhinji. Ne samo zbog toga što uspešno peru zagorele lonce i posude, već i uveliko štede dragoceno vreme provedeno u kuhinji. Takođe, potrebno je pametno isplanirati i kupovinu i ugradnju aspiratora u Vašoj kuhinji, kako bi se na najbolji način para i neugodni mirisi izvlačili napolje. Zlatno pravilo: Ako ne možete odjednom kupiti svu željenu opremu za Vašu kuhinju, ostavite u njoj dovoljno mesta za naknadno kupljene uređaje (elemente).

Osnovna je greška u planiranju kuhinje, ukoliko se oprema i nameštaj tako rasporede da svaka naknadna promena iziskuje veće i naravno skupe građevinske zahvate. Surova realnost je da su u savremenim stambenim prostorima kuhinje uglavnom vrlo skučene, pa stoga pre polaska u kupovinu dobro proverite da li imate dovoljno prostora za sve planirane uređaje i opremu.

Evo još jedne liste pitanja na koju bi trebalo da nađete odgovor pre započinjanja planiranja kuhinje: * Gde bi trebalo da se nalazi kuhinja u odnosu na prostor u kome se jede? * Želite li da se u kuhinji samo kuva, ili bi Vam odgovarala prostorija u kojoj ima mesta i za druge aktivnosti * O kakvoj se kuhinji radi? O momačkoj? Porodičnoj? Kuva li se u njoj svakodnevno ili povremeno? * Koliko često planirate da idete nabavku? (drugim rečima, koliko Vam je potrebno prostora za ostavu?) * Da li su postojeći izvori vode, električne energije i plina dovoljni? * Da li je ventilacija ispravna? * Kakav je vazduh u kuhinji? Možete li držati namirnice na otvorenim policama ili ih morate zatvarati u ormare?SvetNamestaja.com je internet portal informativnog karaktera na kome su prezentovani proizvodi kako proizvodjaca namestaja iz Srbije tako i uvoznika. Detaljni opisi, slike, cene, dimenzije i prodajni saloni svih proizvoda prikazani su na portalu SvetNamestaja.com. Na portalu SvetNamestaja.com mozete naci namestaj za Dnevne Sobe (Garniture, Fotelje, Komode, Police...), namestaj za Spavace Sobe (kreveti, duseci, garderoberi, komode, nocni ormarici), namestaj za Decije Sobe (krevetci za bebe, decije sobe kompleti, deciji kreveti, posteljina za bebe), namestaj za opremenje Trpezarija (trpezarijske stolice, trpezarijski stolovi, trpezarijski ormani), namestaj za opremanje Kuhinja (kuhinje, bela tehnika, kuhinjski elementi), namestaj za opremanje Kupatila (kade i hidromasazne kade, tus kabine, sanitarija, saune), namestaj za opremanje Kancelarije (kancelarijski stlovi, kancelarijske stolice, opremana za kancelarije, kancelarije kompleti). Mozete naci namestaj za Baste i terase, Stepenista, Ograde, Bela tehnika, Masazne fotelje, Masazeri, Trenazeri i jos mnogo toga. Sav materijal na portalu SvetNamestaja.com je preuzet od strane Proizvodjaca namestaja, Uvoznika ili Prodajnih salona. SvetNamestaja.com ne odgovara za tacnost podataka koji se nalazi na portalu. Sav materijal koji se kopira sa portala SvetNamestaja.com i koristi u bilo koje svrhe je kaznjivo zakonom.


Top Kategorije Namestaja:

dnevne sobe    spavace sobe     kuhinje     trpezarije
Dnevne Sobe                   Spavaće Sobe                  Kuhinje                                 Trpezarije

Moj dom