Uredite sobu za školarce


Uredite sobu za školarce

Upotrebite maštu za svoje đake prvake i napravite koloritne sobe. Boje na nameštaju, posteljini i zavesama daju odličan efekat. Uveselite početak školske godine!

Tamniji pod

Ukoliko imate tamniji pod u sobi, koristite jake boje na nameštaju. Crvena, plava, zelena.... odlično se slažu i prave veseli ambijent za vaše mališane. Pustite mašti na volju, deca će vam biti zahvalna!

Potkrovlje

Ukoliko ste u potkrovlju, onda se možete poigrati rasporedom u sobi. Napravite interesantnu organizaciju sa podignutim spavanjem i sa pink tonovima. Sve kompletirajte manjim šarenim tepihom.

Ljubičasta

Ljubičasti zidovi, oker-žuta i crvena radna stolica. Sve se uklopilo u lep i razdragan kolorit. Ubacite draperiju i slike u istom tonu. Obradujte svog prvaka!

Police

Osmislite novu policu sa radnom površinom. Neka bude zanimljiva, napravite kombinaciju krivih linija, otvorenih polja i boja. Odlično se uklapa sa zidom u plavoj nijansi!

Bela

Jednostavnu belu radnu ploču postavite ispod prozora, a umesto otvorenih polica, postavite viseće elemente. Narandžasta budi energiju i podstiče aktivnost. Kombinujte je sa belom i zelenom!

Savet plus

Zaobiđite pravila i udahnite dušu sobi svog mezimca ili mezimice! Oslušnite malo... deca vole šarenilo i boje!

Izvor: Zena.Blic.rs