Unesite živost u spavaću sobu


Unesite živost u spavaću sobu

Razbibriga u krevetu, maženje, ćaskanje,pijenje jutarnje kafe. Sve to može zaista postati pravi doživljaj ukoliko unesete malo živosti u spavaću sobu i svoj krevet oplemenite novom posteljinom. Nove boje,mekani pamučni i svilenkasti materijali. Više se i ne sećate onih belih čaršava, malo su postali monotoni i jednolični. Odlučite se za moderne kombinacije i lepa rešenja upotrebom više boja. Ne samo da ćete osvežiti krevet, već i promeniti čitav ambijent u spavaćoj sobi.

VATRENO CRVENA
Ukoliko želite da u vaš život unesete malo dinamike, novih vibracija i iznenađenja, onda je crvena svakako boja za Vas. Uzbuđuje i intrigira, na momente vrlo mistična i provokativna. Odlično će se slagati uz svetle zidove i ležerno postavljene baldahine oko kreveta. Taman nameštaj u spavaćoj sobi još više će doći do izražaja

MLADALAČKI
Urbani način života i sve brži tempo svakodnevnice odlično će se uklopiti sa nijansama roze i lila tonova. Mladalački sveže i inspirativno, daće novu energiju i pokrenuće vas u nove izazove. Lila posteljina sa belim tkaninama oko kreveta, savršeno će izgledati i uneti dodatnu pokretačku energiju u Vašu spavaću sobu. Vi ste samouvereni, znate šta želite i vaš život ide ubrzanim tempom.

SENZUALNO
Meki narandžasti i oker tonovi doneće mir i spokojstvo u vaš ambijent. Mogu se kombinovati zajedno, jer daju veoma lepu sliku harmonije i skladnosti. Isto tako oker tonove možete kombinovati sa drap i belim jastučićima i dobiti divno dekorisan krevet. Zlatkaste note su idealne za malo klasičnije enterijere sa patinom i visokim plafonima.

TEENEJDŽ LOOK
Pravo osveženje za sobe tinejdžera, univerzalna tirkizno zelena boja savršena je i za dečake i devojčice. Posteljina u ovoj boji se može kombinovati i sa svetlijim i tamnijim tonovima zelene i daće veoma lepe kontraste. Ukoliko zidove i drapere dekorišete u istom tonu imaćete veoma originalnu i zanimljivu spavaću sobu.

Izvor: Zena.Blic.rs