Tabure - koristan dodatak za sedenje


Tabure - koristan dodatak za sedenje

Da li ste navikli isključivo na sedenja u udobnim garniturama i sofama ili ste probali i one male dodatke uz svaki dnevni boravak. Ipak, ako ste nešto mlađi, sigurno će vam prijati neobični taburei i kružne plitke fotelje za vas i društvo. Uvek ćete ih iznenaditi nekim novim detaljima u svom domu. Što da ne?

BUDITE ORIGINALNI
Bilo da se radi o malom kožnom kružnom tabureu u beloj boji ili četvrtastomu štofu ili koži, zadivićete prisutne,a uvek ćete imati i ekstra viška prostora za sedenje,ako neko dođe nenajavljen.

KRUŽNI TABUREI
Uklapaju se uz sve komade nameštaja,a još su lepši ukoliko imate različite fotelje i sofe.Uz crno bele kombinacije sa sivim detaljima izgledaće odlično.

ČETVRTASTI TABUREI
Obično se izvode malo veće visine,približno visini sofe ili fotelje.U grupi od više komada, mogu poslužiti za divno druženje i okupljanje. Ukoliko Vam,pak preko dana nisu potrebni,možete ih poređati u jednom uglu i napraviti interesantnu celinu.

PLITKA FOTELJA
Pomalo neobična,ali veoma dekorativna.Izazivaće pažnju svih Vaših posetilaca.Postavite je na vidno mesto i uklopiće se i sa stilskim i modernim nameštajem. Možete je uraditi u beloj ili crnoj boji.

Izvor: Zena.Blic.rs