Šta prljavo kupatilo otkriva devojkama


Šta prljavo kupatilo otkriva devojkama

Ne zaboravite da očistite kupatilo pre nego što pozovete devojku u svoj stan i rizikujete da budete otkačeni zbog stvari koja se teško prašta: prljavog tuša.

Većina devojaka će definitivno da proveri u kakvom je stanju vaše kupatilo, jer ono mnogo otkriva o muškim navikama. Šta je skriveno u kupatilu može da govori tonu stvari: ormarić za lekove kaže da patite od hronične gorušice, šamponi protiv opadanja kose najavljuju da očekujete da ćete ostati bez iste u doglednom vremenu, a trake sa voskom u kanti su trag da imate veoma dlakave... delove. Ali, šta prljav tuš kaže?

VAŠE PREPONE SE VEROVATNO OSEĆAJU
Teško je oprati se pošteno u prljavoj tuš kabini, što znači da će devojka da pretpostavi da ne polažete mnogo pažnje na čistoću. Ona je verovatno u pravu - bar u svojoj mašti. A ženska mašta lako podivlja, pa pored smrdljivih prepona postanete čovek koji gaji tonu voska u ušima, trule zubi i nokte koji dopiru do Niša.

DA STE ALJKAVI KRELAC
Čak i ako ste uspeli da pometete sva zrna kokica ispod tepiha i posklanjate stare kutije pica sa kauča pre nego što je stigla, vaš prljavi tuš će biti vaš pad. Ona će videti da je vaša spoljašnja čistoća samo varka, jer je jedno od najvažnijih mesta u vašem domu prekriveno prljavštinom. I sa pravom počne da se pribojava da će jednog dana vaša aljkavost da se sa tuš kabine preseli na celu kuću, transformišući je u smrdljivi brlog. Definitivno niste materijal za brak.

DA VAM JE POTREBNA MAMA A NE DEVOJKA
Prljava tuš kabina govori da ne želite da odrastete. Vi nikada niste naučili kako da počistite za sobom ili jednostavno ne osećate kao da ćete promeniti navike u skorije vreme. Na kraju krajeva, mogu biti potrebne nedelje da tuš pokaže svoju pravu prljavštinu sa svim tim sapunom i vodom koji se gomilaju na ivicama. Tvoja devojka će misliti da ili očekujete da vaša majka bane i oriba vam kupatilo ili očekujete da pronađete devojku koja će se ponašati kao vaša majka. Ovo drugo je još bolje, naravno, jer znači da je možda možete privoleti na seks kad završi sa glancanjem. bar u mislima. Ona se, dok ste vi kuvali kafu, iskrala iz toaleta, pa kroz ulazna vrata i nestala bez traga.

Izvor: Smedia.rs