Slavine za svačije potrebe


Slavine za svačije potrebe

Sme li se tražiti nešto više? Kad smo kod teme udobnosti, Hansgrohe ne poznaje kompromise: bilo da se radi o pranju ruku, kose ili samo osveženju – mesto za pranje bi svako trebao da koristiti prema svojim željama. Više individualnog prostora ispod slavine nudi nova linija Metris kompanije Hansgrohe, vodećeg proizvođača slavina i tuševa.

Nova linija slavina Metris nudi rešenja za sasvim različite navike i uslove kod prostora za pranje: bilo da se radi o ravnoj keramici, visokom samostojećem umivaoniku ili malom umivaoniku za pranje ruku – pet slavina s ComfortZone visine 100 do 260 mm mogu se kombinovati prema navikama korišćenja. Svako bira tačno slavinu koju treba za svoj umivaonik. Raspoloživ prostor ispod slavina Metris 200 i 260 je dovoljno velik da se mogu napuniti kante za vodu, visoke vaze ili čak oprati kosa.

Dizajn nove linije Metris stvoren je u uglednoj dizajnerskoj agenciji Phoenix Design, dugogodišnjem partneru firme Hansgrohe, sa kancelarijama u Stuttgartu i Tokiju. Osnovni elementi svih slavina Metris su stožasta, vitka tela armatura, precizni rubovi i nežne obline, koje se prelivaju u pravougaonu izlivnu cev. Pljosnato oblikovana ručica slavine i pljosnata izlivna cev odražavaju decentni luksuz i karakter. Ručica koja se otvara prema gore kao da poziva na korišćenje.

Šta mi odgovara? Šta mogu kombinovati?

Savetovanje kod izbora odgovarajućih slavina pruža Hansgrohe ComfortZone aplikacija na web adresi www.hansgrohe-int.com/comfortzone. Prema tome kako će se prostor za pranje koristiti, korisnik dobija predloge za odgovarajući model. Posetite web stranicu www.hansgrohe.rs za više informacija, kao i spisak prodajnih mesta u Srbiji.

Izvor: Zena.Blic.rs