Samsung F300 usisivač: Borac protiv prašine i bakt


Samsung F300 usisivač: Borac protiv prašine i bakt

Kompanija Samsung dizajnirala je najnoviju generaciju usisivača F300 sa maksimalnom snagom motora od 1.550 W i usisnom snagom od 350 W prateći savremene trendove i potrebe potrošača.
BEOGRAD - Kompanija Samsung dizajnirala je najnoviju generaciju usisivača F300 sa maksimalnom snagom motora od 1.550 W i usisnom snagom od 350 W prateći savremene trendove i potrebe potrošača.

Samsung je na ovaj način primenio zahteve Evropskog zakonodavstva o umanjenoj potrošnji energije i maksimalnoj snazi motora do 1.600 W, ali je ponudio usisivač koji dobro usisava, navodi se u saopštenju kompanije.

Ova dizajnerski i funkcionalno unapređena linija usisivača ima originalan dizajn, sa novom paletom boja, i tehnologiju Mekog zaštitnog jastuka koji je sastavni deo cele nove F300 serije, a koja omogućava da se usisa dom bez razmišljanja o tome da li će im usisivač oštetiti nameštaj ili zid slučajnim udarcem.

Odlikuje ga i unapređena 2-step četka na kraju teleskopske čelične cevi, koja omogućava pođednaku snagu usisavanja na celoj širini.

Model F300 ima higijensku mikro kesu za odlaganje nečistoća od tri litra, izrađenu od specijalnih materijala velike gustine, što sprečava i najsitnije čestice nečistoće da prođu kroz kesu. Prilikom čišćenja, korisnici ne moraju da brinu o štetnim česticama, jer je nova linija aparata opremljena Hepa 13 izlaznim filterom koji zadržava čak 99,9 odsto najsitnijih čestica i do 0,3 mikrona koje obični usisivači vraćaju u vazduh.

Rukovodilac odeljenja robe široke potrošnje u kompaniji Samsung Electronics Dušan Milovanović kazao je da se kompanija uvek trudi da ide korak napred kad je o tehnologijama reč, ali i da stalno ulaže u inovacije koje će ljudima olakšati život, na privatnom i poslovnom nivou.

"Velike resurse investiramo u istraživanja i primenu novih tehnologija", kazao je on i dodao da su ovim usisivačem to i postigli - ponudili su snažan i praktičan uređaj, koji će olakšati usisavanje kuće.
Izvor Novosti,rs