Sada i vi možete da imate skriveni bazen u vašem d


Sada i vi možete da imate skriveni bazen u vašem d

Ako ste nekada poželeli da imate bazen u svom dvorištu, ali niste imali dovoljno mesta, izraelska kompanija Agor će vas iznenaditi svojom inovacijom...
Ako ste nekada poželeli da imate bazen u svom dvorištu, ali niste imali dovoljno mesta, izraelska kompanija Agor će vas iznenaditi svojom inovacijom u vidu bazena koji možete bukvalno da spuštate i podižete kroz zemlju uz pomoć hidraulike.

Inženjeri ove kompanije su smislili praktičan način kako da u kutku vašeg vrta instalirate bazen koji će vam u prvi mah izgledati kao pod na kome stojite. Evo o čemu je reč. Na deo dvorišta kompanija Agor može da vam postavi brodski pod, ali ne bilo kakav. Ovaj pod će moći da se spušta u zemlju, a voda će automatski da se puni u bazen

Iz kompanije Agor kažu da mogu da naprave ovakvu inovaciju od malih bazena do dimenzija do pravog Olimpijskog bazena.

-Najčešći problem sa otvorenim bazenom je , iznad svega , bezbednost – rekli su dizajneri iz ove kompanije. - Agor je pokretni podni sistem koji se pridržavaju strogih bezbednosnih standarda , sa jedinstvenom mogućnošću da zaključa pod i kada podestite visinu vode u skladu sa visinom dece ili vaših plivačkih sposobnosti .

Bazen se pokreće pomoću hidrauličnog sistema na bazi vode koji omogućava da pod " spustite " kroz vodu . „Kruta veza" je veoma sigurna, ne vidi se golim okom a garantuje maksimalnu sigurnost.

-Kada ga jednom instalirate, dajemo vam garancijuda će moći da izdrži vaše najrigoroznije zahteve. Za tili čas od dvorišta možete da napraviti kupaonicu i obrnuto. Pod je dovoljno jak da možete da igrate po njemu.
Izvor Novosti.rs