Produženi tabure umesto stočića


Produženi tabure umesto stočića

Uobičajene stvari mogu da dosade. Nekako se stalno vraćamo na iste ili slične komade nameštaja. U dnevnom boravku uglavnom imamo standardne stočiće izvedene od prirodnog drveta, bajcovanog i u boji, ili od stakla sa metalnim nogarima. Međutim to je nekako već sve viđeno, a hteli biste nešto onako baš drugačije i originalno. Mislim da je "pouff", produženi tabure, pravo rešenje.

Možete ga kupiti nevezano sa sofama za sedenje ili već postojeći pretapacirati u kožu ili mebl štof, i napraviti zanimljiv detalj u dnevnom boravku. Nekada je uglavnom korišćen da biste odmorili noge posle napornog dana, onako zavaljeni u fotelju. Sada je ponovo u modi u vidu korisnog stočića u vašem ambijentu.

OD KOŽE
U jednom potpuno pastelnom ambijentu, pouff u kraljevski plavoj boji odlično će se uklopiti. Možete postojeći pretapacirati u plavu kožu ( eko kožu) sa izraženim dugmadima sa gornje strane i nogicama od drveta tamnije orah nijanse. Uvek u ovakvim prilikama koristite zanimljive drvene poslužavnike, kojih ima u većoj ponudi na tržištu. Bićete vrlo IN i imaćete originalan sto.

TAPACIRAN
Pouff može biti i potpuno tapaciran u dekorativnom mebl štofu sa zanimljivim šarama. Pravougaonog je oblika, ali sa zaobljenim uglovima i postoljem. Ukrasna dugmad i štepovi samo će doprineti njegovoj ekskluzivnosti.

NOGARI OD KOVANOG GVOŽĐA
Svakako će i pouff sa nogarima od kovanog gvožđa ukrasiti Vaš ambijent i doprineti novoj atmosferi. Možete postaviti dva ista komada jedan uz drugi ili odvojeno prema potrebi. Radi boljeg održavanja izvedite ga u koži i uklopite po boji u ostatak ambijenta.

Izvor: Zena.Blic.rs