Paravani mogu biti bolji od zidova


Paravani mogu biti bolji od zidova

Dizajnirani su uglavnom u luksuznom minimalističkom stilu mogu da se uklope u svako okruženje, skučeni prostor, kao i u prostrane sobe.

Neki od paravana pravljeni su od lanaca od hromiranog metala, slonovače, svile, sa drvenim ili metalnim okvirom. ne samo što je ukras dnevne ili spavaće sobe, već ovakav savremeni paravan daje atraktivan akcenat, a uz to je efikasan način da podelite prostor, sakrijete ono što vam se ne dopada, preusmerite pažnju na delove stana koje volite ili definišete prostor.

Paravni nisu samo tu zbog dobrog izgleda ili želje da sakrijete nešto, već su i vrlo praktični. Mogu da se ponašaju kao polica u koju možete da zakačite sve časopise i knjige koje trenutno čitate ili se spremate da prelistate ili možete koristiti kao "izložbeni prostor" za porodične fotografije ili umetničke predmete. paravani mogu i da odlično apsorbuju zvuk, što je veoma zgodno kada nemate drugačiji način da pregradite deo za spavanje od dela u kom ćete provoditi dan.

Naravno, uvek možete koristiti police za knjige kao otvorenu pregradu koja je koliko praktična toliko i atraktivna - ali ćete morati da knjige držite pod konac i izborite se sa sveprisutnom prašinom.
Izvor: SMedia.rs