Otvorite vrata novcu i sreći: Feng shui pravila za


Otvorite vrata novcu i sreći: Feng shui pravila za

Ništa ne košta da proverite da li feng šui za novac zaista deluje. Pratite uputstva stručnjaka ove drevne veštine kako biste unošenjem detalja u svoj dom obezbedili protok pozitivne energije i lakše osvarili ciljeve.

Neka vaše ime bude istaknuto na vratima malo ispod nivoa očiju. Ako je moguće, neka pločica bude mesingana. Mali detalji duboko utiču na naše odnose sa svetom, tvrdi Erik Šafert u knjizi „Feng šui za novac“ (izdavač „Esotheria“, Beograd). On savetuje kako da pomoću ove drevne veštine podesite tok pozitivne energije u svom domu i brže i lakše ostvarite svoje ciljeve.

- Ako su vaša ulazna vrata od stakla, upotrebite zavese kako biste sprečili da neko od spolja gleda u vašu sobu. Providna vrata ukazuju na nepostojanje granica i možete osećati da nemate kontrolu u svojim poslovima i da ne možete odvojiti svoj lični život od drugih obaveza.

- Ako vaša ulazna vrata vode direktno u kuhinju, to ne valja. Vaše prilike će sagoreti pre nego što iz njih možete izvući bilo kakvu korist.

- Ako su prozor ili klizna staklena vrata na suprotnom kraju u odnosu na ulazna vrata, energija koja ulazi u dom će odmah iz njega i izaći kroz otvore na drugoj strani.

Da biste sprečili da vam energija izleti napolje brzinom kojom dolazi, okačite kristal oko pola metra iznad glave.

- Kada stojite u predsoblju, obratite pažnju na njegovu dužinu. Ako je hodnik dugačak, pozitivna energija će velikom brzinom uleteti kroz vrata.

U tom slučaju, kupite kristal promera 30 mm i okačite ga na plafon na visini od oko metar i po u hodniku, kako biste omogućili energiji da se rasprši.

Izvor: Zena.Blic.rs