Odlažite, a ne zatrpavajte ormane vešom


Odlažite, a ne zatrpavajte ormane vešom

Sigurno nikada ne znate ili ste bar u dilemi gde sa čistim, osušenim vešom spremnim za peglanje. Veoma često on završava preko kuhinjskih stolica, garnitura, a ukoliko ste srećni da imate posebnu ostavu za peglanje onda ga nemarno ostavljate preko daske za peglanje. Ukoliko vam kojim slučajem dođu iznenadni gosti to su gomile veša koji se na brzinu i u kolutovima gura u najbliže ormane ili fijoke. Elegantna i praktična rešenja se postižu sa korpama za odlaganje veša. Zauzimaju malo mesta, a dobro će doći jer će ceo ambijent delovati urednije i skladnije. Potrebno je da pronađete samo malo mesta za njeno postavljanje.

PLETENE KORPE
Mogu biti pravougaonog ili kružnog oblika i raznih dimenzija, tako da se možete odlučiti za onu koja se najviše uklapa u vaš prostor. Veoma često su u prirodnim bojama pruća ili bojene i šarenkaste što doprinosi veselosti i razigranosti enterijera. Možete ih postaviti u kupatilu ili kao deo dekora u spavaćoj sobi.

ŽIČANE KORPE
Veoma su praktične, jer zauzimaju najmanje mesta u sklopu plakarskog elementa. Mogu se i naknadno ugraditi i vršiti korisnu funkciju. U kupatilu mogu biti deo manjeg višenamenskog komada nameštaja sa točkićima. Postavljene u prostoriji namenjenoj peglanju i ostavljanju higijenskih sredstava, odlično se uklapaju u donje ormariće.

PLATNENE KORPE
Ovo je najjeftiniji način skladištenja čistog veša, a ukoliko nisu u upotrebi jednostavno se sklope i odlože u orman. Možete ih postaviti bilo gde u prostoriji i tamo gde će najmanje smetati. Obično su izvedene sa bež ili belim platnom.

Izvor: Zena.Blic.rs