Moderne bašte i dvorišta


Moderne bašte i dvorišta

Uređenje dvorišta i bašta je podjednako važno kao u uređenje unutrašnjeg prostora. Ovo važi za one koji poseduju kuću i imaju na raspolaganju veće ili manje dvorište. U toplim letnjim mesecima prava je uživancija provoditi vreme na otvorenom. Druženje sa porodicom i prijateljima predstavlja pravi užitak na otvorenom.

Uređenje dvorišta predstavlja pre svega i Vašu ličnost, ukus i stil života, tako da bi tome trebalo da posvetite veliku pažnju. Ono bi trebalo da impresionira Vas i sve Vaše goste. U svom dvorišti možete da napravite staze koje mogu biti betonske, ili od kamenih ploča ili nekog drugom materijala.

Pravo šetalište napravljeno od betona koje vodi od puta do kuće izgleda dosadno. Razmotrite različite materijale, osim kamenih ploča možete koristiti i imprergrirane drvene diskove. Praznine između gazećeg sloja ploča možete popuniti šljunkom, ili ga postaviti pored ivica staza. Razne biljke i ukrasne trave su svakako nezaobilazni živi detalji svakog dvorišta i bašte. Raznobojno cveće stvara samo lepšu sliku i prijatniju atmosferu. Posadite ono cveće koje raste tokom čitave godine.

Visoke ukrasne trave mogu da posluže kao paravan u dvorištu i da daju veoma lepu sliku. Treba misliti i na dvorišno osvetljenje. Lampe u obliku kugli ili fenjera mogu samo ulepšati sliku dvorišta u večernjim satima i tokom noći. Možete da instalirate još nekoliko zidnih svetla duž baštenskog zida da bi dodali sjaj. I Vama ništa drugo ne preostaje nego da uživate u svojoj bašti.

 

Pogledate kompletnu ponudu nameštaja za bašte. Baštenske stolice. Baštenske stolove.