Moderan izgled Vašeg doma


Moderan izgled Vašeg doma

Moderan izgled doma predstavlja svedene boje, bez šarenila. Boje poput bele, bež, crne ili sive dominiraju kod ovakvog stila uređenja životnog prostora. Linije nameštaja su jednostavne i bez raskošnih elemenata. I takvim svojim jednostavnim izgledom odaju utisak modernog izgeda.

Kod uređenja dnevnog boravka, odlučite se za garnituru ili kauč koji će biti slobodan u sredini prostora. Da bi trenuci u dnevnom boravku bili prijatniji postavite jednostavan klub sto. On može biti pravougaon ili okrugao. Može imati staklenu površinu i svojim izgledom ne previše nametljiv.

Tepih u krem, braon ili bež tonovima na sredini prostorije osvežiće čitav ambijent. Od nameštaja prisustvo komoda je od velikog značaja. U njima odlažemo razne stvari od posuđa za svečane prilike, do knjiga i svih drugih potrebnih stvari. Njihova površina služi za postavljanje lampi, fotogarafija dragih osoba ili nekih uspomena u vidu ukrasa lli vaza. Ono što odaje njuhov moderan izgleda je jednostavnost. Boja u prirodnom izgledu drveta sa ostalim komadima nameštaja pruža eleganicju i toplinu.

Modernom izgledu može doprineti crno-bela fotografija na zidu ili upotreba stikera, nalepica u Vašem željenom motivu.