Mala, ali funkcionalna terasa


Mala, ali funkcionalna terasa

Ne očajavajte zbog skučenog prostora, nego se potrudite da dobro iskoristite svaki milimetar, oslonite se na kreativnost. Terasu ispunite samo najneophodnijim nameštajem
To što je vaša terasa mala ne mora da znači da nije idealna za odmor i uživanje. Samo od vas zavisi da li će biti kutak za opuštanje ili neiskorišćeni prostor u koji nećete svraćati.

Zato, ne očajavajte zbog skučenog prostora, nego se potrudite da dobro iskoristite svaki milimetar, oslonite se na kreativnost i pustite mašti na volju. Terasu ispunite samo najneophodnijim i to funkcionalnim nameštajem.

Izaberite komade koje možete lako da premeštate, kao što su - stolice od trske i sto na rasklapanje. Ako ostane mesta za fioke, iskoristite ih za sedenje, tako što ćete preko njih staviti raznobojne jastučiće i napraviti udoban madrac za čitanje ili dremanje.

Ogradu obavezno ukrasite romantičnim svetiljkama i cvećem u saksijama veselih boja. Biljke puzavice su uvek dobrodošle, jer će vašu oazu ušuškati i zaštititi od buke.

Zid okrečite bojom koja se slaže sa dezenom jastuka ili izaberite ukrasne tapete. Sa kolorotom uvek možete da se igrate, menjajte stolnjake, podmetače za čaše, šarene šoljice...

Vaša terasa je spremna. Uživajte u novom, omiljenom kutku.
Izvor Novosti.rs