Leptiri unose vedrinu u dom


Leptiri unose vedrinu u dom

Ako sa nestrpljenjem čekate proleće, a tmurno nebo i kišoviti dani vas dovode u stanje apatije, evo kako da unesete dah predstojećeg godišnjeg doba u dom...
Leptiri su odlično rešenje, preporučuju dekorateri, možete da ih iskoristite za ukrašavanje zidova, stolova, ramova za slike ili zakačite na poklone.

Spremite makaze, papir, samolepljivu traku i uživajte u svojoj kreativnosti.

Igrajte se bojama, šarama i oblicima, izaberite nijanse koje vam prijaju ili se uklapaju u ambijent i slažu sa nameštajem.

Na tržištu je veliki izbor zidnih nalepnica u različitim oblicima, tu su naravno i raznobojni leptirići. Stručnjaci za uređenje kuće savetuju da dimenzije budu različite, kako biste izbegli monotoniju i uneli dozu prolećne energije.

Ređajte ih po želji ili napravite određeni oblik. Najefektniji su na zidu dnevnog boravka ili otvorene trpezarije, ali pogodni su i za dekoraciju hodnika, spavaće sobe i, naravno, dečje.

Ako ste kreativni i vešti, neće vam biti teško da napravite male i velike leptiriće, a trud će vam se sigurno isplatiti. Ukoliko vam ostane višak, potrudite se da "sleti" i na komšijska vrata.
Izvor Novosti.rs