Kućni aparati u jarkim bojama


Kućni aparati u jarkim bojama

Kada se pogledaju novi modeli frižidera ili veš-mašina poznatih svetskih proizvođača, jasno je da je termin "bela tehnika" u potpunosti prevaziđen

Kada se pogledaju novi modeli frižidera ili veš-mašina poznatih svetskih proizvođača, jasno je da je termin "bela tehnika" u potpunosti prevaziđen. Moderni kućni aparati imaju toliko unapređen dizajn da su često atraktivniji i od nameštaja, pa ne čudi što se savremene domaćice trude da im pronađu mesto i u drugim prostorijama, a ne samo u kuhinji ili dnevnom boravku gde po funkciji pripadaju.

U trendu su kućni aparati jarkih boja, pre svega vatreno crvene, pink, kivi zelene, limun žute, purpurne, narandžaste, ali i nežnije varijante roze, plave i zelene, koje takođe deluju reprezentativno i moderno. Moderan je i print dizajn koji deluje kao nalepnica, a najčešći motivi su cveće i geometrijske figure.

Ipak, bez obzira na to što ste možda opčinjeni metalik bordo frižiderom optočenim Svarovski kristalima, dekorateri upozoravaju da ovakav "komad" može da bude izuzetno zahtevan za kombinovanje. On "traži" kuhinju većih dimenzija da bi došao do izražaja na pravi način, ali i dobro osvetljenje (prirodno i veštačko), kao i odgovarajuće boje u enterijeru i moderan stil uređenja.

U tom slučaju možda je najbolje da se opredelite za manje kućne aparate sličnog dizajna koji nisu toliko dominantni u prostoru, ali privlače poglede i oplemenjuju prostor jer izgledaju kao ukras. Na našem tržištu je veliki asortiman sokovnika, tostera, miksera, seckalica i sličnih pomagala koji su dizajnirani vrlo atraktivno, jer su renomirani svetski proizvođači akcenat stavili na kreativne linije.

Izvor: Novosti.rs