Kako da pripremite stan za zajednički život?


Kako da pripremite stan za zajednički život?

Vaš dečko je sa koferima pred vratima... Trebalo bi da uradite sledeće:

Recite zbogom udobnom ali bapskom vešu! Rešite se donjeg veša koji izgleda kao modni hit iz vremena vaše bake. Ne morate da ga bacite samo ga stavite u najzabačeniju fioku u vašem ormaru i ne vadite ga bez preke potrebe!

Sredite ormare! Istina je da jedva imate mesta i za vašu odeću, a gde ćete tek njegovu? Rešite se najzad garderobe koju ne nosite još od studentskih dana i dobićete dosta mesta za stvari vašeg partnera. Isto ponovite i u kupatilu. Bacite svu kozmetiku koju ne koristite i napravite prostora za njegovu.

Sklonite na sigurno stare fotografije. Fotografija sa bivšim dečkom ne bi trebalo da bude prva stvar koju će videti kad se useli. Nemojte da ih bacate naravno, ali im nađite manje upadljivo mesto.

Napunite frižider! Dijetalne salate, povrće, negazirana piaća... Možda je to vama bilo dovoljno da se dobro najedete ali njemu neće sigurno. Napunite frižider i nabavite kuhinjske aparate koji su vam nedostajali. Uskoro će vas biti dvoje, pa više neće biti isplativo da stalno kupujete hranu.

Zadržite deo prostora samo za sebe. Svaka žena ima neki mali ritual koji voli da obavlja u potpunoj samoći. Ne zaborvite da održite tu naviku ni kad se on useli, kao i da deo prostora ostane isključivo namenjen vašim ženskim sitnicama.

Izvor: Smedia.rs