Kako da napravite seksi spavaću sobu


Kako da napravite seksi spavaću sobu

Želite da stvorite senzualnu i zavodljivu atmosferu u spavaćoj sobi? Evo nekoliko saveta za romantičan dekor.

NEK SPAVAĆA SOBE "DOZIVA"
Izaberite udoban krevet i meku i svilenkastu posteljinu. Koristite slojeve tekstura kao što su somotski jastuk sa satenskim jastukom kao akcentom ili nabacite lažno krzno preko kraja kreveta.

DODAJTE GLAMUR
Dodaci su bitni kada je u pitanju dekorisanje sobe. Sjajni romantični detalji su staklene lampe ili nočni stočić sa ogledalom.

IZBACITE OPREMU ZA VEŽBANJE
Ništa nije manje romantično od velike sprave za vežbanje na sred vaše spavaće sobe. Ona je mesto za vođenje ljubavi i opuštanje i sprave za vežbanje jednostavno tu ne pripadaju.

OSLOBOBITE SE KUĆNE KANCELARIJE U SPAVAĆOJ SOBI
Još jednom, akcenat u spavaćoj sobi je na opuštanju. Pokušajte da ne nosite svoj posao sa sobom u krevet. Usmerite pažnju na svog voljenog kada ste u spavaćoj sobi.

ODABERITE PRAVO OSVETLJENJE
Osvetljenje treba da bude meko i filtrirano jer jako svetlo može da skrene pažnju sa ambijenta. Možete da koristite osvetljenje u boji da stvorite posebno raspoloženje, na primer pink da dobijete ružičasti sjaj.

NEK VAM MUZIKA BUDE PRI RUCI
Držite svoje omiljene muzičke diskove na dohvat ruke, budući da je romantična muzika najbrži način da podignete raspoloženje. Držite televizor u drugoj sobi, da ne odvlači pažnju.

NE ZABORAVITE MIRIS
Kad ste se pobrinuli za pogled, zvuk i dodir, pobrinite se i za miris, na primer aromatičnim svećama. Pošaljite smirujući ili zavodljivi miris kroz sobu i izaberite mirisnu notu koju volite i vaš voljeni i vi.

(sheknows)

Izvor: Smedia.rs