Fuzija ljubičaste i pink


Fuzija ljubičaste i pink

Ako pitate dizajnere enterijera koja boja će obeležiti ovu godinu, bez razmišljanja će reći - ljubičasta.
"Radiant orhid" promoviše strast, inspiriše ih da jasno i glasno pokažu emocije. Njena snage je u nijansi i živosti, dominira nad svojim "sestrama" i uvek je u prvom planu. Dizajneri za nju tvrde da podstiče inovacije, kreativnost i originalnost.

Očaravajuća harmonija ljubičastih i pink tonova čini da nijansa ljubičaste orhideje isijava radošću, ljubavlju u domu. Podiže raspoloženje, jer pleni pozitivnom energijom.

Ipak, nije je uvek lako uklopiti u enterijer, jer može da ograniči dizajnera. Međutim, ako se smelo primeni u domu, sigurno je da će mu dodati jaku žensku notu. Ako je, pak, kombinujete sa tirkiznom i crvenom, i najneuglednije prostorije pretvorićete u atraktivan i energičan deo.

Da ne biste preterali, za početak je možda najbolje da je primenite u malim dozama. Ofarbajte ovom nijansom stari nameštaj, stolice, fotelje, škrinje, stočiće...., od rustičnog komada dobićete najatraktivniji. Možete da nabavite i zidne nalepnice u ovoj modernoj boji ili eksperimentišete sa ukrasnim jastucima, zavesama, tepisima ljubičastopink nijanse.
Izvor Novosti.rs