Feng šui saveti za više strasti u spavaćoj sobi


Feng šui saveti za više strasti u spavaćoj sobi

Ako nemate dobar ljubavni život, poznavaoci feng šuia, drevne kineske veštine, tvrde da se to može popraviti.

Za početak, treba uzeti kompas i najpre odrediti na kojoj strani sveta je okrenuta vaša kuća ili stan. Ovo je važno jer se feng šui zasniva na odnosu prirodnih sila, njihovom usmeravanju ka napretku, blagostanju i sreći pojedinca i porodice u celini.

Kada odredite na kojoj strani sveta vam je dom, usredsredite se na mesto gde će biti vaša spavaća soba i bračni krevet.

Da bi ljubavni život bio uspešan, spavaća soba je najbolje da se smesti u severozapadni deo stana.

Potom obratite pažnju na niz krupnijih i sitnijih detalja. Da biste imali bolje partnerske odnose, spavaću sobu okrečite u žutu boju. Bračni krevet nikako ne sme biti okrenut ka vratima, da se ne bi javili zdravstveni problemi, ali bi trebalo da možete da vidite vrata iz kreveta.

Za bolju komunikaciju i sreću u vezi, dobro bi bilo da postavite dve identične ljubičaste ili crvene sveće u stakleni svećnjak, sa svake strane kreveta.

A ako želite vezu punu strasti, trebalo bi da staviti veo sa bisernim ili staklenim kuglicama na vrata spavaće sobe. Na taj način se podstiče nova energija, a sprečava neverstvo.

Ako se tome doda i set lampica iznad kreveta, pokrenuće se energija sreće i osećaj privlačnosti, pišu Novosti.

Ogledala u spavaćoj sobi apsolutno su nepoželjna, zato što nose energiju koja navodi na preljubu ili uplitanje treće osobe u vezu, a uz to remete i san.

Miris vanile pozitivno deluje na ljubav i povećava odanost, aromatične štapiće ili sveće vanile postavite u jugozapadni ugao jer to pojačava fizičku privlačnost među partnerima.

Izvor: Smedia.rs