Egzotične šare leoparda


Egzotične šare leoparda

Najbolje je da odaberete samo jedan motiv, naravno, možete da spojite i šare zebre, tigra, žirafe i da dom izgleda prefinjeno.
Životinjski print uklapa se uz sve vrste nameštaja, od tradicionalnog do najmodernijeg. Iako su šare upečatljive, vizuelno ne opterećuju prostor kada sa njima ne preterujete i koristite zemljane nijanse. Najbolje je da odaberete samo jedan motiv, naravno, možete da spojite i šare zebre, tigra, žirafe i da dom izgleda prefinjeno, ali ako niste vešt dekorater, najsigurnije je da izaberete leopard print. On je ove sezone na vrhu liste trendova u enterijeru.

Možete da u životni prostor unesete tepih sa ovim dekorom, osim u dnevnoj sobi, može da bude i u spavaćoj, čak i u kupatilu. Ili, postavite dve leopard fotelje u uglove dnevne sobe. Trpezarijske stolice sa šarom ove divlje životinje izgledaće zabavno i elegantno. Trend možete da ispratite i zidnim lampama sa printom leoparda, tapetama, zavesama, posteljinom, sofom, jastučićima. Šare ne moraju da budu obavezno braonkasto-žućkaste, već i pink, plave, crvene...

Leopard print se dobro slaže uz drveni, ali i kožni nameštaj. Tkanine sa velikim i malim šarama koristite za akcentovanje predmeta na njima, jer privlače poglede.
Izvor Novosti.rs