Za svetliji dnevni boravak

Bela boja, staklo i svetlo drvo su obavezni za svetliji dnevni boravak. Promenite imidž svog omiljenog prostora.

NATUR DRVO

natur drvo

 

Koristite nameštaj i komode od svetlog drveta. Kombinujte ga sa belom bojom. Izbegavajte tamne i teške komade nameštaja, naročito crne i boje čokolade. Birajte svetli jasen i bukvu!

BELA BOJA

bela boja

 

Ukoliko vam je u prostoriji tamniji pod i poneki komad nameštaja, ubacite bele detalje! Lampa, tepih, draperije… sve će doprineti svetlijem ambijentu. Izbegavajte bež, žućkaste i sive tonove!

STAKLO

staklo

 

Izaberite klub-stolove od stakla. Mogu imati lepe zaobljene forme, a davaće odličnu refleksiju i dodatnu svetlost u prostoriji. Belo obojeni zidovi i zavese su odličan izbor. Koristite detalje poput fotelja u boji i izbegavajte zagasite nijanse.

BOJE

boje'

 

Ukoliko volite jače boje, onda ih koristite na nameštaju za sedenje. Upotrebite mebl čiste nijanse plave i crvene. Zidovi i plafoni neka budu u beloj boji.

ZIDNI ELEMENT

zidni

 

Uradite belu zidnu policu. U malom stanu jedan njen deo može biti za odlaganje stvari. U sjajnoj varijanti će doprineti boljem ugođaju i svetlijem ambijentu.

SA CRNIM DETALJIMA

crni detalji

 

Ukoliko već imate tamne komade nameštaja u prostoru, onda se opredelite za bele zidove i svetao pod! Možete ubaciti poneku komodu ili policu u beloj boji. Vrata u beloj boji su ovde dobar izbor.

DODATNA RASVETA

dodatna rasveta

 

Dnevni boravak je često povezan sa trpezarijom. Koristite staklene stolove za ručavanje i stolice od pruća ili drveta, ali u svetlim i prirodnim tonovima. Zidove obojite u belu boju i koristite ugradnu rasvetu za naglašavanje detalja.

Izvor: zena.blic.rs

VN:D [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:D [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Za svetliji dnevni boravak, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Be the first to comment on "Za svetliji dnevni boravak"

Leave a comment

Login