Uz svetlo promenite ambijent

Rasveta je način da istaknete „atribute“ svog doma, ali i unesete određene izmene.

kuhinja

KUHINJA
Da biste pravilno osvetlili kuhinjski blok, neophodno je da pored plafonskog imate i dodatno svetlo ispod visećih ormarića. Iznad šanka postavite visilice čije je svetlo fokusirano na radnu ploču kako biste mogli i da obedujete. Osvetlite pokoju policu i viseći element, dobićete novi imidž kuhinje!
TRPEZARIJA
Ukoliko imate spušteni plafon u trpezariji i ulaznom delu stana, obavezno pored lustera iznad trpezarijskog stola ugradite i nekoliko halogenih svetiljki. Ne morate sve uključiti u isto vreme, ali ćete imati više mogućnosti za naglašavanje ambijenta i za formiranje zanimljivih senki i novog ugođaja!
STEPENIŠTE
Stepeništa uvek traže dovoljno svetla. Zato ih dodatno snabdejte bočnim ugradnim svetiljkama. Možete ih ostaviti  i tokom noći kako biste lakše silazili i penjali se stepenicama. Vrlo praktično rešenje.

DNEVNI BORAVAK
U dnevnom boravku je dobro da imate više vrsta svetla da biste mogli da napravite ugodnu atmosferu. Pored centralnog svetla, ubacite  ugradne svetiljke i skriveno svetlo po obodu plafona. Poigrajte se i niše u zidu osvetlite dodatnom LED rasvetom. Napravite svoju atmosferu tokom celog dana i večeri!

Izvor: zxena.blic.rs

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Be the first to comment on "Uz svetlo promenite ambijent"

Leave a comment

Login