Uredite sobu za školarce

Upotrebite maštu za svoje đake prvake i napravite koloritne sobe. Boje na nameštaju, posteljini i zavesama daju odličan efekat. Uveselite početak školske godine!

Tamniji pod

tamniji pod

 

Ukoliko imate tamniji pod u sobi, koristite jake boje na nameštaju. Crvena, plava, zelena…. odlično se slažu i prave veseli ambijent za vaše mališane. Pustite mašti na volju, deca će vam biti zahvalna!

Potkrovlje

potkrovlje

Ukoliko ste u potkrovlju, onda se možete poigrati rasporedom u sobi. Napravite interesantnu organizaciju sa podignutim spavanjem i sa pink tonovima. Sve kompletirajte manjim šarenim tepihom.

Ljubičasta

ljubicasta

Ljubičasti zidovi, oker-žuta i crvena radna stolica. Sve se uklopilo u lep i razdragan  kolorit. Ubacite draperiju i slike u istom tonu. Obradujte svog prvaka!

Police

police

Osmislite novu policu sa radnom površinom. Neka bude zanimljiva, napravite kombinaciju krivih linija, otvorenih polja i boja. Odlično se uklapa sa zidom u plavoj nijansi!

Bela

bela 1

ednostavnu belu radnu ploču postavite ispod prozora, a umesto otvorenih  polica, postavite viseće elemente. Narandžasta budi energiju i podstiče aktivnost. Kombinujte je sa belom i zelenom!

 

Savet plus

Zaobiđite pravila i udahnite dušu sobi svog mezimca ili mezimice! Oslušnite malo… deca vole šarenilo i boje!

Izvor: zena.blic.rs

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Be the first to comment on "Uredite sobu za školarce"

Leave a comment

Login