Ukrasne pergole

Sedenje u bašti možete učiniti mnogo prijatnijim uz pergole i drvene nadstrešnice. Sledeće varijante podstaći će kreativnost.

pergole

 

 

 

 

 

 

 

KOMOTNO
Na manjem platou postavite drvene stubove i ukrasne letvice. Drvene grede pergole profilišite na krajevima da dobijete zanimljivu formu. Uz zelene i braon tonove stopiće se s okolnim ambijentom.

komotno

EKSTRAVAGANTNO
Ukoliko želite da naglasite svoju baštensku kreaciju, onda drvenu nadstrešnicu izvedite u beloj boji. Osim poprečnih greda, profilišite i vitke stubove, i dajte im osobiti šmek. Uz koloritne draperije imaćete prelepo rešenje!

morski

MORSKI UGOĐAJ
Dašak dolazećeg leta unesite u svoju okolinu. Deo dvorišta natkrijte sa retko postavljenim nosačima i letvama. Iskoristite obilje zelenila, i pustite ga preko nadstrešnice.

trpezarija

TRPEZARIJA
Uživanje u popodnevnom ručku, u ušuškanoj atmosferi sigurno će vam goditi. Od sunca će vas odlično zaštititi gusto postavljene krovne letvice. Postavite sto u tamnijoj braon boji, radi kontrasta

malo prostora

MALO PROSTORA
Ne morate imati previše mesta za manju pergolu. I jedan deo dvorišta će biti zanimljiv sa kombinacijom gusto poređanih letvica na zidu i krovnih nosača. Beli ton će se odlično uklopiti sa zelenilom okoline.

neobicno

NEOBIČNO
Ugao terase uvek možete oplemeniti i manjom pergolom, koja će učiniti da se osećate prijatnije i ugodnije. Sve ukrasite većim saksijama i imaćete lepu vizuelnu barijeru prema okolini. Dobićete prijatan kutak za uživanje.

Izvor: zena.blic.rs

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Be the first to comment on "Ukrasne pergole"

Leave a comment

Login