Ukrasite dom za Uskrs

Približava se Uskrs, jedan od najvećih i najradosnijih hrišćanskih praznika. Farbanje uskršnjih jaja je nešto čemu se najviše raduju deca, ali i odrasli. Ali evo nekoliko primera i za dekorisanje uskršnje trpeze i vašeg ambijenta.

USKRS

 

VEŠTAČKA JAJA

Napravite zanimljiv aranžman i okitite biljku na stolu. Veštačka jaja okačite na grane i formirajte zanimljivu atmosferu. Poigrajte se i vaši ukućani će biti oduševljeni.

vestacka jaja

 

OSLIKAVANJE

Ručno oslikajte uskršnja jaja, izgledaće divno. Upotrebite cvetni motiv, koji ćete ponavljati zajedno sa zelenim listićima. Izgledaće razdragano i veselo.

oslikavaje

UKRASITE OKUĆNICU

Veoma lepu dekoraciju ćete dobiti ukoliko nekoliko kupovnih jaja okačite na vašu ogradu. Sve će to veoma slatko izgledati uz obližnje bokore cveća.

bombone

 

ČOKOLADNE IDEJE

Osim farbanih jaja kupite i ona čokoladna, u sjajnom papiru i raznobojna, zaista ih ima po povoljnim cenama. Napunite omiljenu staklenu činiju i obradujte mališane.

cokoladne ideje

 

U DVORIŠTU

Ako imate malu kućicu za ptice, onda je to prilika za vaše novo dekorisanje. Uz nekoliko strukova cveća i farbanih jaja izgledaće zanimljivo. Budite originalni.

dvoriste

 

TANJIR

Beli tanjir ukrasite salvetom u boji i u njemu potavite nekoliko uskršnjih jaja. Ovako dekorisani tanjiri pleniće pažnjom i veselošću. Ukoliko imate neke mašnice i trakice, slobodno ih iskoristite za dodatnu dekoraciiju.

tanjir

 

U ISTOM TONU
Napravite aranžman sa cvećem i dekorišite sto. Ukoliko uklopite boje na korpicama i cveću, imaćete pun pogodak.

tonu

 

CVETNE DEKORACIJE
Lep, beli oval, umesto bonbonama, napunite uskršnjim jajima i cvećem. Napravite vragoliju od cvetova i šarenih jaja! Izgledaće veoma ljupko.

Izvor: zena.blic.rs

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Be the first to comment on "Ukrasite dom za Uskrs"

Leave a comment

Login