Ugradni kuhinjski elementi

Prema istraživanjima sprovedenim kod nas, potrebno je dodatno ulaganje u kuhinjski nameštaj i kuhinjsku opremu u 45% domaćinstava u Srbiji.
Kompetentnim nastupom i planiranjem moguće je svaku kuhinju veoma dobro modernizovati – ne samo modernim tehničkim dostignućima nego i novim radnim pločama, novom sudoperom, slavinama, pločicama, svetlosnim lampama. Zahvaljujući modernizaciji Vaše lične kuhinje možete joj dati odgovarajuće savremene standarde i podići vrednost ugradnjom značajnih tehničkih rešenja odnosno odredjenih modernih detalja. Moguće je ugraditi tehničke novine kao što je mašina za pranje sudova mikrotalasna rerna. Ili možemo zameniti zastarele kuhinjske komponente. Nakon modernizacije i ugradnje novih tehničkih rešenja i modernih komponenti promeniće se i ukupni vizuelni izgled Vaše kuhinje.

Šta je to što nas sprečava da u kuhinju ugradimo novi uredjaj za usisavanje pare? Postoje odgovarajući oblici i dizajn ovih uredjaja za različite tipove kuhinja. Odgovarajuća tehnička rešenja i kapacitet za svačije potrebe.

Šta nas sprečava da nabavimo mikrotalasnu rernu? Zdraviji način življenja, jednostavnija priprema hrane! Zahvaljujući novoj tehnologiji sada je takav način pripreme hrane lagan i raznovrstan: tehnička rešenja prema potrebi i želji, tj. solo-uredjaj ili kombinovani uredjaj s mogućnošcu pripreme roštilja, odnosno kombinacije roštilj + vruća para, različite veličine i boje, ugradni ili pojedinačan uredjaj, multifunkcionalni uredjaj za odledjivnje, zagrevanje, pečenje, roštiljanje i sl. Šta nas sprečava da ugradimo novi ili zamenimo staru mašinu za pranje sudova? U poredjenju sa novom mašinom za pranje sudova, stari i već za „penziju“ zreli uredjaj izgleda staro u pravom smislu te reči. Na ovaj način ponašamo se u skladu sa savremenim ekološkim normama i štedimo sopstveni novac. I to upravo jer su novi uredjaji ekološki prihvatljivi zahvaljujući tehnološkim rešenjima koja štede vodu i energiju, a osim toga nude i više slobode u korišćenju. Neosporni argumenti koji govore u korist savremenih uredjaja: izrazito tih i gotovo bešuman način rada, ušteda vode i energije i finansijska ušteda, bolja zaštita sudova tokom pranja i blistavi sjaj opranih sudova zahvaljujući novim metodama pranja, jednostavnije korišćtenje i stavljanje sudova u uredjaj zahvaljujući pokretnim policama, novi način sušenja sudova. Već postojeće radne ploče uglavnom nije potrebno menjati. Argumenti koji zasigurno opravdavaju kupovinu: ručno pranje sudova u proseku je skuplje za 55% nego pranje u „ekonomičnom radu“ savremene mašine za pranje sudova i istovremeno štedimo 3/4 vremena koliko nam je potrebno za ručno pranje.

Šta nas sprečava da zamenimo stari frižider ili zamrzivač? Novi frižideri nude do 45% manje utrošene električne energije naspram 15 godina starih uredjaja – to je od velike prednosti i za okolinu i za kučni budžet. Postižemo više ličnog komfora u kuhinji zahvaljujući ovakvim uštedama, optimalnom, tihom i brzom radu. A šta je sa ugradnjom nove sudopere? Različiti materijali, boje i dizajni, npr. kvarcni pesak, oplemenjeni čelik ili emajl, praktična i dobro izradjena oprema za Vašu kuhinju koja poseduje mesto za cedjenje sudova, zaštitu protiv prolaska otpadaka u odvodne cevi, jednostavna ugradnja, održavanje i čišcenje jednostavno potvrdjuju sve dobre strane novog kuhinjskog elementa. Osim toga postoje i slavine atraktivno i lepo dizajnirane koje se uklapaju sa sudoperima i nude dosta komfora u korišćtenju, koje tačno regulišu temperaturu i protok vode i koje se vrlo jednostavno postavljaju.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Ugradni kuhinjski elementi, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Be the first to comment on "Ugradni kuhinjski elementi"

Leave a comment

Login