Tapete koje bude radost

Dizajneri kažu da tapete nemaju alternativu. Slobodno se poigrajte bojama i oblicima. Smele kombinacije su u modi.streaming The Circle 2017

tapete

Prizovite pozitivnu energiju

 Dizajn kolekcije Larsa Koncena zrači pozitivnom energijom koja se prenosi na prostor i ljude. Lepo se uklapa u sobu u kojoj preovlađuju beli tonovi, a buket crvenih ruža stopiće se sa motivima tapeta.

Osetite moć boja

„Dekor odslikava emocije koje imamo prema životu“ moto je kreatora ove kolekcije. Vizuelna eksplozija boja prija očima, daje moć prostoru i podstiče na radost i akciju.

Igrajte se oblicima

Naizgled nespojive boje i oblici pomeraju standarde kada je reč o primeni tapeta i čine korak napred u uređivanju enterijera. Sa nekoliko ukrasa boje koja preovladava na tapetama napravićete lep kutak u vašoj dnevnoj sobi.

Napravite kontrast

Artistički ukomponovane grafike i jarke boje imaju za cilj da stvore i održe dobro raspoloženje u životnom prostoru. Lep su kontrast belim detaljima u prostoriji, ali odlično se slažu i sa braon tonovima, kako sa svetlim tako i sa tamnim.

Stvorite svoj mir

Blaga tekstura i nijanse ovih tapeta deluju umirujuće. Ovakvo okruženje po potrebi možete iskoristiti za opuštanje i presabiranje misli, ali i da na miru završite poslove koje tokom radnog dana niste stigli.

Izvor: zena.blic.rs

VN:D [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tapete koje bude radost, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Be the first to comment on "Tapete koje bude radost"

Leave a comment

Login