Ta savršena romantika

Pravo je vreme da budete malo romantični i luckasti! Oprobajte se u dekoraciji kitnjastim formama i upotrebi novih detalja.

romantika

 

DETALJ
Simpatična komoda može postati ukras zida, ukoliko je samo malo okitite. Divne korpice sa cvećem, i posude za kolače naših baka probudiće nove osećaje u vama. Šik i skladno, skockano za vas.

detalj

 

OSMIŠLJENO
Budite zaljubljeni i romantični, osmislite svoju dekoraciju trpezarijskog stola. Predivne salvete, posuđe…zanimljivi svećnjaci….Sve je u igri! Napravite svoju čarobnu atmosferu i iznenadite dragu osobu i ukućane.

osmisljeno

 

KITNJASTO
Ogledala mogu potpuno da promene izgled prostora. Naglašeni ramovi sa bogatim dekorom su potpuno hit! Neka vaše kupatilo dobije novi sjaj uz detalj stilizovanog ogledala.

kic

 

OMILJENI KUTAK
Uz slike riba na zidu, imaćete svoj obojeni akvarijum. Nehajno postavljene stvari na stočiću, daće onaj sladak kreativni nered. Pomešajte korpice od pruća, staklene svećnjake i par cvetova.

bajkovito

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BAJKOVITO
Romatično uzglavlje kreveta doneće bajkoviti prizvuk u spavaću sobu! Opredelite se za kitnjaste forme i cvetne dezene, jer deluju lepršavo i lagano. Manja stilska komoda će se lepo uklopiti u ambijent.

Izvor: zena.blic.rs

 

VN:D [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:D [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Ta savršena romantika, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Be the first to comment on "Ta savršena romantika"

Leave a comment

Login