Sitne intervencije za savršen enterijer

Manje intervencije mogu da promene vaš životni ambijent nabolje. Evo nekoliko predloga:

enterijer

ZAVODLJIVO
Novi izgled spavaće sobe dobićete uz par trikova. Upotreba dekorativnih jastuka je oprobani metod, ali ih koristite sa različitim šarama. Uz crno-bele kombinacije na lampama odlično se uklapaju bordo tonovi na zidu.

zavodljivo

BRZA PROMENA
Brzu promenu u kupatilu možete postići i lepljenjem zidnih nalepnica i stikera. Izaberite svoju šaru i postavite ih na neko upečatljivo mesto. Vaše kupatilo će dobiti potpuno novi izgled.

brza promena

KORISTITE ISTU NIJANSU
Izaberite draperije u boji jednog zida sobe. Sa ovim ne možete nikada pogrešiti. Draperije i zavese pri dnu vežite i napravite lep estetski detalj.

nijansu

JEDNOSTAVNO
U prazne drvene ramove postavite papire u boji. Za brzo dekorisanje zida, uz par jastuka istog tona, imaćete simpatično rešenje. Bićete sasvim originalni sa osmišljenim kutkom u sobi.

jednostavno

DEKORACIJA
Dekoracija sa voćem i cvećem je uvek aktelna, a dosta doprinosi promeni ambijenta. Ovo se naročito odnosi na prostore sa belom i sivom bojom, gde se jaki akcenti žute i pink nijanse veoma lepo ističu.

dekoracija 13

NOVI NOĆNI ORMARIĆ
Postavite pletene korpe u noćni ormarić. Uparite cvetnu posteljinu sa postavom u korpi i dobićete lepršavost u spavaćoj sobi.

sudopere

SAVET PLUS
Tanjiri u boji će odlično izgledati u kuhinji sa mirnim tonovima. Postavite ih kao detalj.

Izvor: zena.blic.rs

VN:D [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:D [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Sitne intervencije za savršen enterijer, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Be the first to comment on "Sitne intervencije za savršen enterijer"

Leave a comment

Login