Siti

SZTR „SITI“ osnovano je 2002. godine, u Obrenovcu i nalazi se na adresi Vidanski kraj broj 42 11508 Grabovac.

sitiSvaka godina je sa sobom donosila nove mašine, nove radnike, izgradnju objekta I uspostavljanje novih uspesnih poslovnih kontakata. Osnovna delatnost nase firme je proizvodnja namestaja za poslovno-ugostiteljske objekte, frizerske i kozmeticke salone, i domacinstva. U okviru SZTR-a posluje i maloprodaja namestaja koja je locirana u samom centru Obrenovca na adresi Milosa Obrenovica 37. Ovaj web sajt je pre svega prezentacija naseg proizvodnog programa.

Uz profesionalnost i predanost zaposlenih, kao i konstantan nadzor kvaliteta, postignuti su rezultati koji su doprineli da SZTR „SITI“ preraste u jednu od lidera u proizvodnji nameštaja.

Proizvodnja Taburea

Dugi niz godina se bavimo proizvodnjom i prodajom svih vrsta taburea po svetskim standardnima, željama i

taburepotrebama savremenog čoveka. Uz dosta rada i mašte, kompanija je postala jedan od vodećih proizvođača taburea u Srbiji. Naša vizija je do današnjeg dana ostala ista, a to je da stvorimo kvalitetan i lepo dizajniran tabure po pristupačnoj ceni.

Taburei se pretežno izrađuju od kvalitetne eko kože i mikrofibera. U našem proizvodnom programu se nalazi širok spektar boja, a postoji mogućnost izrade presvlake i od drugih materijala kao i boja (recimo u skladu sa Vašim nameštajem).

Svakom poslu pristupamo maksimalno ozbiljno i profesionalno i krajnji proizvod toga je kupac maksimalno zadovoljan našom uslugom.

 

Vise pogledajte ovde: http://www.siti11508.co.rs/

VN:D [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Siti, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Be the first to comment on "Siti"

Leave a comment

Login