Rad u kući je moguć: Napravite office kutak

Dobro isplaniran office u stanu ili kući osim funkcionalnog, postaće i važan estetski momenat. Iskoristite zidove i udubljenja za zanimljiva rešenja.

rad u kuci je moguc

 

ELEGANTNO
Efektna crno-bela kombinacija za rad udvoje. Radna površina je dovoljno prostrana, a dodatne fioke omogućavaju odlaganje potrebnog materijala. Koristite crne detalje za ukrašavanje.

elegantno

 

DETALJI
Ukoliko volite rad u belom ambijentu, ništa zato! Detaljima u jarkim bojama, poput vaza i lampi, napravite novu atmosferu. Odlične su tirkizne i žute kombinacije.

detalji

 

PRIRODNO DRVO
U neutralnom ambijentu dobro će izgledati drveni sto u natur varijanti. Upotrebite pletenu fotelju od ratana za sedenje i cvetne dezene zavesa. Napravite prolećni ugođaj za rad.

prirodno drvo

 

POLICE
Radni deo pored prozora ukrasite zanimljivim policama u boji. Osvežiće kutak i razbiti monotoniju belog zida. Poigrajte se drugačijim formama.

Stočić i komodu stilske epohe prefarbajte u nežnu bež nijansu. Otvoriće prostor i učiniti da taj deo u stanu dobije prefinjeni ton. Prijaće vam rad u novom okruženju.

police 12

 

DEKORACIJA
Umesto plakarskih vrata ormarića, napravite štos i postavite pleteni dekor sa rustičnom obradom. Imaćete dobar efekat u enterijeru i kontrast sa modernim radnim stolom. Iskoristite radni kutak za novi dizajn u domu.

Izvor: zena.blic.rs

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Be the first to comment on "Rad u kući je moguć: Napravite office kutak"

Leave a comment

Login