Osvežite enterijer na lak način: Unesite boje u vaše kupatilo

Renoviranje kupatila velika je porodična investicija. Ipak, boje su često važnije od skupih elemenata, pa razmislite o detaljima koji ne koštaju mnogo, a koji će potpuno promeniti ovaj kutak.

kupatilo

 

1. DAŠAK PRIRODE

Uz pomoć samo jedne rascvetale biljke u saksiji, koju ćete staviti u dekorativni lonac za cveće, jednostavno i brzo napravićete veliku promenu u svom kupatilu. Ako uz to promenite i slavinu na lavabou, već ste puno učinili da ulepšate ambijent.
2. VESELI PEŠKIRI

Zamenite izbledele peškire novim, jarkih boja. Napravite ili kombinacije travazelene, jarkožute i tirkizno plave ili sami izaberite sopstveni triling boja. Uz dobar omekšivač zamirisaće kao duša i kupatilo će već biti mnogo prijatnije. Osmislite jednostavnu policu na kojoj će peškiri biti nadohvat ruke. Izgledaće lepo ako ih smotate u rolne i poslažete na način na koji se slažu drva.

 

veselipeskiri

 

3. ODABERITE PRAVU PALETU

Žuta i narandžasta boja u kupatilu garantuju vedrinu na početku dana. U takvom okruženju, uz dobro grejanje, svaki dan imaćete osećaj da ste se probudili usred leta. Ako vam je važniji večernji ugođaj u kupatilu, izaberite lila tonove. Idealne su za završetak dana jer opuštaju, a ujedno i okrepljuju.
Ako ne volite da eksperimentišete, za vas su plava i zelena boja pravi izbor. Ove boje se preporučuju za manja kupatila jer vizuelno povećavaju prostor.

4. UREDNO JE UVEK LEPO

Nijedno kupatilo ne izgleda lepo ako u njemu vlada haos, pa je red preduslov za prijatan izgled i ovog prostora. Sve neophodne rekvizite za negu, čistoću i lepotu smestite u ormariće s fiokama i vratancima. Iz bogate ponude na tržištu izaberite ormariće vedrih boja ili zanimljivog dizajna.

uredno

 

5. UPADLJIVI DETALJI

Iako ste se preračunali i shvatili da od renoviranja nema ništa, ne očajavajte. Nađite neku šašavo dizajniranu dasku upadljive boje i tome prilagodite još nekoliko detalja koje možete da kupite za male pare.
6. DREČAVO JE ZABAVNO

Osmislite zanimljivu igru boja uz pomoć novih, specijalnih plastičnih tapeta ili aplikatora za kupatila koji se mogu nabaviti u veličinama standardnih pločica. Izaberite fluorescentno plave i zelene nalepnice, prelepite pločice i uramite staru tuš-kabinu.

Izvor: zena.blic.rs

VN:D [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:D [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Osvežite enterijer na lak način: Unesite boje u vaše kupatilo, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Be the first to comment on "Osvežite enterijer na lak način: Unesite boje u vaše kupatilo"

Leave a comment

Login