Osvežite dom: 4 moderne kombinacije boja za zidove

Za veliku promenu dovoljno je da izaberete modernu nijansu boje i da je u nekoliko poteza u jednom sloju nanesete na zid.

Ako ste sanjali o tome da, baš kao u filmovima, uzmete četku ili valjak u ruke, koketno vežete maramu oko glave i bojama napravite neku promenu u kući, konačno to i možete da uradite.
– Stan ili kuća se ne kreče svake godine, ali ako želite da osvežite prostor, obojte bar jedan zid i unećete veliku promenu. Takav zahvat nije skup, a donosi puno radosti. Da biste bili u trendu, biće dovoljno da izaberite najdražu boju ili nijansu, a naši stručnjaci za ovu sezonu predlažu četiri najmodernije kombinacije – kaže Biljana Šušnjar iz Kompanije JUB.
1 ORANŽ I MASLINASTA

Snažne nijanse boja u kombinaciji sa svetlijim nijansama tople narandžaste stvaraju u prostoru osećaj udobnosti i savršenstva, koji se na fin način prepliću i dopunjavaju. Kombinacija nijansi narandžaste i maslinastozelene s nežnim i prirodnim pastelnim tonovima predstavlja pravi izbor za prostore koji su namenjeni druzenju.

2BOJA VIŠNJE I KOKOSBELA

Ako iskombinujete osvežavajuću boju višnje i svežu belu poput kokosa, u prostoru ćete dobiti pravu igru boja snažnih kontrasta. Intenzivnocrvene zidove kombinujte s crnobelim dekorativnim elementima, a za one drskije predlažemo i nameštaj u živahnoj crvenoj boji.

3  BOJE ČOKOLADE I OKEANA

Kombinacija boja čokolade, okeana i kokosbele jednostavno je očaravajuća. Zidovi boje tamne čokolade prostoru daju toplinu, te ćete u njemu biti bezbrižniji i više ćete uživati. Plava boja okeana je prefinjena
i savršeno se slaže uz čokoladnosmeđu, koju će oživeti zajedno s belinom kokosa.

4 MASLINASTA I BOJA CRVENOG GREJPFRUTA

Kombinacija nijansi boje crvenog grejpfruta i maslinastozelene stvara živahano okruženje i ima snažan efekat na prostor. Igrom ovih nijansi dobićete moderan izgled prostora u kome živite.

 

Izvor: zena.blic.rs

VN:D [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:D [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Osvežite dom: 4 moderne kombinacije boja za zidove, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Be the first to comment on "Osvežite dom: 4 moderne kombinacije boja za zidove"

Leave a comment

Login