Oplemenite prostor fantastičnim slikama za malo novca

Za kreativne osobe izbor slika prilikom uređenja životnog ili poslovnog prostora predstavlja jedinstveno zadovoljstvo. Malih ili velikih dimenzija, jarkih boja ili crno bele, sa modernim ili klasičnim motivima, slike donose snažne emocije u prostor u kome se boravi.

slika 1 slika 2

 

slika3

Zahvaljujući revoluciji u štamparskoj industriji, pored uobičajenih umetničkih dela, na zidovima se sve češće mogu videti štampane reprodukcije originalnih umetničkih slika. Već duži niz godina ovaj trend je u svetu široko prihvaćen, dok se kod nas na tržištu u poslednje vreme pojavljuje sve veća ponuda ovih proizvoda.

12133_Minijatura_ifmerlin

Široku ponudu reprodukcija originalnih slika pronašli smo u internet prodavnici NonStopShop.rs.Pored remek dela poznatih slikara kao što su Kandinski, Klimt, Van Gog, Sezan, Mone, u ponudi se nalaze i pop art motivi, uramljeni printovi crno belih fotografija, slike sa motivima afrike, pejzaži i sl. Posebno interesovanje izazivaju kompleti slika malih dimenzija koji u zavisnosti od načina postavljanja na zid mogu činiti zanimljivu kompoziciju i po pitanju motiva, ali i u pogledu oblika kompozicije.

Izvor: zena.blic.rs

VN:D [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:D [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Oplemenite prostor fantastičnim slikama za malo novca, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Be the first to comment on "Oplemenite prostor fantastičnim slikama za malo novca"

Leave a comment

Login