Nove ideje za uređenje doma

Na 47. međunarodnom sajmu nameštaja u Beogradu, koji traje do 18. novembra, posetioci će moći da se upoznaju s najnovijim trendovima u uređenju prostora, da uživaju u mešavini stilova, bleštavilu i sjaju, svedenim formama, ali i u raskošnim komadima.

 1

Da vam sve bude nadohvat ruke

 

„Aleksandrov“ program „verona luks“ izrađuje se u kombinaciji venge i bele i od materijala visokog sjaja. Za 14.990 dinara dobićete lepu i funkcionalnu TV komodu koja će se uklopiti u svaki ambijent. U nju ćete moći da smestite i DVD plejer, muzički stub, knjige, ali i posuđe koje ne koristite svakog dana. Ako se odlučite za kombinaciji venge i bele, zidove dnevne sobe obojte u neku jaku boju.

 film Ghost in the Shell online streaming

 

2

Najmodernije su bele garniture

 

Garnitura za sedenje, bez obzira na to da li je reč o ugaonom elementu, dvosedu i trosedu, treba da ima ravne linije ili da bude blago zaobljena. Dizajneri preporučuju jednobojne, najbolje bele.
Atraktivna i praktična ugaona garnitura M97 od eko-kože u salonima nameštaja „Aleksandro“ košta 39.990 dinara.

 

 

3

Idealno za male stanove

 

TV policu „venus havana“ moći ćete da kupite po akcijskoj ceni od 6.992 dinara u svim salonima „Forma ideale“ u periodu od 6. novembra do 5. decembra.

 

 

4

Napravite kontrast

 

Efekti u prostoru se pojačavaju dodavanjem komada nameštaja crvene, crne, ljubičaste, žute ili zelene boje. Odlučite se za sofu, trosed, fotelju ili lampu jarke boje, pa će vaš dnevni boravak izgledati vrlo impresivno.

 

 

5

Poigrajte se s rasvetom

 

Pri izboru lampe za dnevni boravak vodite računa o specifičnim potrebama svoje porodice, ali ne zaboravite da osvetljenje treba da se uklapa u ambijent. Najmodernije su lampe s ručno oslikanim abažurima ili onima od kristala i unikatne lampe napravljene od drveta.

 

 

6

Staklo je obavezno

 

Ako ne možete ili ne želite da promenite kompletan nameštaj u dnevnom boravku, kupite novi stočić. Dizajneri preporučuju stočiće koji su izrađeni od mesinga, drveta i kovanog gvožđa sa staklenom pločom. Oni deluju prozračno i ne opterećuju prostor.

 

 

7

Animal print je hit

 

Ljubitelji animal printa imaju veliki izbor desena kojima mogu da ukrase apsolutno svaki deo svog doma. Izaberite mebl, prekrivač, taburet sa šarama krave, zebre, tigra, zmije, žirafe ili krokodila i unesite duh Afrike u vaš dom

Izvor: zena.blic.rs

 

VN:D [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:D [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Nove ideje za uređenje doma, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Be the first to comment on "Nove ideje za uređenje doma"

Leave a comment

Login